“Pljuje, a u Zvezdi uzima platu”: Koroman “opleo” po bivšem klubu i FSS, sa Marakene stigao ekspresni odgovor

0
Foto: MN Press
Ognjen Koroman

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman podigao je javnost na noge pošto je provokativno na Instagramu prokomentarisao dešavanja u srpskom fudbalu.

Nekadašnji reprezentativac i fudbaler Crvene zvezde nedavno je ozbiljnije uplivao u trenerske vode, a sada se oglasio povodom aktuelne situacije i kazne FSS.

– Lako je biti trener gde ti je sve namešteno, dođi i radi gde su svi protiv tebe, i opet ne mogu da te pobede, već izmišljaju status poseban da te izbace. Evo, dajemo im još 10 bodova, evo još nam 10 uzmite pošto smo samo mi nameštali, a svi vi “pošteno” igrali. Ali ćeraćemo se još, ničija nije do zore gorela, polako samo, samo polako… – napisao je Koroman.

Tim rečima izazvao je reakciju direktora omladinske škole Crvene zvezde Dragana Mladenovića.

– Ognjen Koroman je još jednom rešio da pljune svoju Zvezdu zarad interesa nekog drugog. Pričao tome ko se gde kvalifikovao i šta je postigao. Zvezda dve godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama. Ali on brine za interese Smedereva”, rekao je Mladenović u izjavi dostavljenoj medijima.

Jedna od brojnih kritika Koromana bila je i transfer politika Crvene zvezde.

– Pita se ko je lud jer Zvezda dovodi iskusne strance, a zaboravlja da je Grujić rastao uz Donalda, da će isto tako Gavrić i Nikolić gurati loptu Boaćiju ili će im leđa čuvati Sanogo. Da se tako raste i postaje igrač. Da su upravo oni koje Koroman pljuje u omladinsku školu doveli tog Nikolića i Gavrića, da su im oni dali šansu u prvom timu. Takođe, zaboravlja i da kada je on bio stranac u klubovima Evrope nije se bunio što lokalni klinci ne dobijaju šansu. A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas, iako radi sve što može protiv nje i zahvaljujući uspesima tih ‘ludaka’ ta plata nije mala. Pritom mu ne smeta kada prima platu u Zvezdi, a vodi klubove u Prvoj ligi protiv njene filijale. Sve u svemu, gomila licemerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se menja svakih par meseci – zaključio je Mladenović.

Podsećanja radi, Smederevo i Kabel su kažnjeni sa oduzimanjem po 10 bodova, zbog sumnje u regularnost meča koji je odigran 14. oktobra prošle godine u Smederevu. Domaćin je pobedio 2:1 posle preokreta u drugom poluvremenu, dok je Kabel završio meč sa 10 igrača zbog povrede i uz promenu golmana.Nedavno, FSS je zauzeo stav da bez obzira na njihov konačan plasman na kraju prvenstva, ove dve ekipe ne mogu da koriste pogodnost eventualnog proširenja Superlige, a takođe ne mogu da računaju i na pogodnost da se iz lige ne ispada, ukoliko se nađu na mestu koje vodi u niži rang.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here