Z. Mirković
Zaigrala i pojačanja: Ekipa Borca

Fudbalski klub Borac je i u drugoj pripremnoj utakmici za novu sezonu u 2. klasi Bečkog fudbalskog saveza izborio pobedu i to protiv FK Mariahilf rezultatom 4:2 (2:2). Treba dodati da se Mariahilf takmiči u višem rangu, 1. klasi.

Predsednik i trener Goran Subić za ovu utakmicu imao je na raspolaganju 16 igrača, među kojima su već bila i nova imena – pojačanja koja treba da garantuju uspešnu sezonu.

U prvom poluvremenu viđena su čak četiri gola – po dva na obe strane, a u nastavku je Borac igrao čvrsto u odbrani i veznom redu, što je ubrzo donelo rezultat. Pri vođstvu 3:2 Borac ostaje sa 10 igrača na terenu, jer Ivan Đokić dobija drugi žuti karton. Iako sa igračem manje u poslednjih 15 minuta igre Borac nije bio slabiji, već je dominirao, a Mario Grasić dobru igru krunisao je golom iz slobodnog udarca.

Subić je posle utakmice istakao da je zadovoljan onim što je video na terenu, iako treba ispraviti neke greške. Raduje ga povratak Lazičića, koji je bio odsutan pet meseci zbog povrede.

Za Borac u ovoj utakmici su igrali: Pavlović, Bojanić, Vlajić, Smiljić, Subić, Miladinović, Đokić, V. Mitrović, Grasić, Dimitrijević, Rosić-Mitić, Branković, Simić, A. Mitrović, Lazičić.