Superstar TV
Serija "Beležnica profesora Miškovića 2"

Ako ste uživali u prvoj, u novoj sezoni očekuje vas priča puna fantastike, magije i neverovatnih situacija koje se odvijaju paralelno na dva koloseka.

Vreme emitovanja serije “Beležnica profesora Miškovića” je svakog radnog dana u 21 čas na kanalu Superstar koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate već danas (20. februar) u 21 čas.

Druga sezona serije “Beležnica profesora Miškovića” rađena je u produkciji Telekoma Srbija i Košutnjak Filma, u režiji Miroslava Lekića, a po scenariju Koste Peševskog baziranog na romanu Ratka Dmitrovića.

Prvi deo radnje smešten je u prve godine 21. veka kada mladi novinar Boško Stevanović (Momčilo Otašević) u listu “Argument” dobija zadatak da napiše tekst o delima Arsenija Miškovića, preminulog poznatog srpskog etnologa i profesora.

Jelisaveta Mišković, profesorova udovica, daje oglas da prodaje njegovu kompletnu arhivu. U razgovoru sa njom mladi novinar Boško saznaje mnoge činjenice, dobija od nje malu crnu beležnicu i priča počinje da se usložnjava.

Beležnica sadrži opisane misteriozne slučajeve koje je profesor decenijama sakupljao po Srbiji. Neverovatne priče o nestajanju ljudi i njihovom ponovnom pojavljivanju bez tragova starenja. O mestima kojai maju posebnu moć, kao i o neobjašnjivim silama u bezizlaznim situacijama.

Tragovi priče vode u drevni Viminacijum, u potragu za grobom Atile Hunskog ispod korita reke Tise i na planinu Rtanj, čuvenu “srpsku piramidu” koja svojim izgledom i pojavama predstavlja misteriju sama za sebe.

U ovom fantastičnom serijalu uloge tumači poznata glumačka ekipa:
Momčilo Otašević (Boško Stevanović), Milena Radulović (Jelena), Miloš Samolov (Milenko), Anica Dobra (starija Jelisaveta Mišković), Svetozar Cvetković (stariji Velja Stevanović), Irfan Mensur (HariVilson / Teodor), Isidora Janković (mlađa Dragica Stevanović), Aleksandar Radojičić (mlađi Velja Stevanović), Tijana Čurović (mlada Jelisaveta Mišković), Danica Radulović (starija Dragica Stevanović), Aleksandar Srećković – Kubura (stariji Bošković), Dejan Lutkić (Miroslav), Miodrag Krivokapić, Nebojša Kundačina, Pavle Veselinović i mnogi drugi!

Ne propustite priliku!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here