Superstar TV
Da li ljubav na kraju pobeđuje?

Posle bioskopskog hita “Ala je lep ovaj svet” i omiljene pozorišne predstave, stiže nova hit serija “Šetnja sa lavom”, koja prati iste likove u nešto drugačijim situacijama, zapletima i raspletima.

Iza slojevitog i duhovitog scenarija, stoji poznati glumac Andrej Šepetkovski, koji se poslednjih godina sve češće može naći sa obe strane kamere. Interesantno je da je scenario prvo napisao za seriju, a potom za film, koji se razlikuju po žanru i sporednim likovima.

Kao i u filmu “Ala je lep ovaj svet”, pratićemo neobičnu, brzu i urnebesnu ljubavnu priču Une i Bate.

Bata (Andrija Kuzmanović) je izuzetno darovit i obrazovan ali neafirmisan filmski reditelj, koji je na ivici egzistencije, a Una (Anđelka Prpić) je najpoznatija TV voditeljka i zaštitno lice veoma popularne komercijalne televizije.

Serija se bavi stradanjem stvaralaca i svih onih, u svim vremenima, koji su iskreno tragali za istinom. Govori i o traženju smisla stvaralaštva, pa i života. Dominantan je motiv ljubavi koja preobražava svakog ko joj se otvori. Takođe, prikazuje čovekovu duhovnu glad koja se mora nečim ispuniti, te se u zavisnosti od toga čime se hrani, čovek preobražava ka zveri ili ka anđelu.

Ova romantična drama naše junake stavlja u nemoguće situacije i tek tad, suočeni sa pravim životnim iskušenjima, oni postaju ljudi.

Serija “Šetnja sa lavom” je prvi zajednički projekat Telekoma Srbija i produkcijske kuće Blue Butterfly.

Pored Anđelke Prpić i Andrije Kuzmanovića, uloge tumači poznata glumačka ekipa: Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović, Slobodan Ćustić, Marko Gvero, Jovan Jovanović, Stefan Bundalo i dr. U seriji igra oko 100 glumaca.

Vreme emitovanja serije “Šetnja sa lavom” je vikendom u 21 čas na kanalu Superstar koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate već u subotu (17. decembra) u 21 čas.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here