RTS
Nenadmašna Olga Odanović u ulozi Radio Mileve

Nova programska šema na Radio-televiziji Srbije obećava zanimljivu jesen. Dugoočekivani nastavak hit serije “Radio Mileva” spreman je da obraduje publiku.

U stilu Radio Mileve, obaveštavamo vas da danas (ponedeljak, 11. oktobar) na kanalu RTS 1 u 20.05 časova počinje treća sezona serije “Radio Mileva”.

U pedeset novih epizoda pratićemo nenadmašnu Olgu Odanović (Radio Mileva) i ostale dobro poznate stanare iz zgrade u Rankeovoj 12.

Treća sezona humorističke televizijske serije donosi smeh, suze i nova lica uz dogodovštine starih omiljenih likova.

U ovoj sezoni Mileva će morati da obuzda svoj ponos jer će biti primorana da pokuša da reši svoje finansijske probleme uz pomoć njene tetke iz Londona, sa kojom ne razgovara već decenijama.

A koji su to Milevini finansijski problemi? Pa, Mileva nije plaćala račune za stan tokom cele godine, pa joj je sudski obustavljena penzija do isplate dugova.

Sonji (Kristina Bogunović Garić) ne radi mobilni telefon, a blokiran joj je Youtube kanal od koga zarađuje, pa je u besparici.

Žanina sestra Ratka će po svaku cenu pokušati da uplovi u ozbiljnu ljubavnu vezu sa Vasom Kanarincem, zbog čega će najviše stradati Dača (Nikola Kojo), a Coka (Anđela Jovanović) će, u potrazi za novim poslom, pokušati da od Mileve sazna sve tajne zanata poslovne sekretarice.

Natalija (Marija Vicković) ostaje bez punog fonda časova. Porodica Mileve Majstorović je pred bankrotom. Dača je pozajmio novac ortaku za otvaranje engleskog restorana, ali restoran ne radi jer ne mogu da nađu dobrog kuvara.

Dolazak Banje, Milevine tetke iz Engleske za sve je šansa jer misle da će im rešiti nagomilane finansijske probleme. Ispostavlja se da Banja, iako je šest decenija provela u Engleskoj, nije tako bogata…

Nadamo se da smo vas dovoljno zaintrigirali da pogledate prvu i sve naredne epizode serije.

Kanal RTS 1 je dostupan u svim MTEL TV paketima, zato obavite kupovinu MTEL TV paketa OVDE i ne propustite priliku da uživate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here