Youtube/Top Gear
Bugatti Chiron

Zvanične informacije o uzroku požara za sada nisu saopštene, ali prema nekim pokazateljima do njega nije došlo slučajno.

Crveno-crni Bugatti Chiron u vlasništvu dominikanskog pevača El Alfe, pretrpeo je veliku štetu u požaru dok je bio parkiran u garaži u Majamiju.

Dva videa koja je na Instagramu objavio supercar.fails pokazuju posledice na Chironu nakon požara, koji je bio parkiran pored crnog Ferrarija, ali koga vatra nije zahvatila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Supercar Fails (@supercar.fails)

Na osnovu snimka, Chironu će biti potrebni novi poklopac motora, blatobran, točak, guma, vrata vozača i prozor, jer su svi spomenuti delovi pretrpeli oštećenja od vatre.

Srećom, neko je uspeo da ugasi vatru pre nego što je zahvatila ceo automobil koji je mogao potpuno da izgori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Supercar Fails (@supercar.fails)

Za sada nema zvaničnih informacija o uzroku požara, ali prema nekim pokazateljima nije se dogodio slučajno, već ga je neko podmetnuo.

Ovakav Chiron košta najmanje 2,4 miliona evra, pa će cena popravki hiperautomobila sa 8.0-litarskim W16 motorom od 1.500 KS sigurno biti paprena.

Bugatti Chiron se inače pojavljuje u muzičkom spotu El Alfe iz februara 2021. godine i u mnogim njegovim objavama na Instagramu.

El Alfa takođe poseduje svetloplavi Rolls-Royce Cullinan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here