Francuski fudbaler Pol Pogba mogao bi da napusti Mančester Junajted ovoga leta, pošto mu je kako on kaže potreban novi izazov.

Prema pisanju italijanskih medija, sportski direktor Juventusa Fabio Paratići otputovao je u London gde je sa predstavnicima Mančester Junajteda pregovarao o eventuelnom transferu Pola Pogbe.

Pregovori su još uvek u ranoj fazi i kako se trenutno piše, Juventusov desni bek Žoao Kanselo biće uključen u čitav posao. Fracuski vezista, Pol Pogba, već neko vreme se povezuje sa odlaskom u Real Madrid kako bi radio sa zemljakom i idolom Zinedinom Zidanom.

Imamo mnogo vremena za razmišljanje i mnogo vremena za razgovore. Što se mene tiče, imam još tri godine ugovora u Mančester Junajtedu i ovde se osećam sjajno. Imali smo neke dobre i neke loše momente, kao i svi ostali bilo gde u svetu. Posle svega što se desilo ove sezone imao sam jako dobru godinu i mislim da je vreme za novi izazov u drugom kluburekao je Pol Pogba na turneji u Tokiju.

Pogba je prešao u Mančester Junajted iz Juventusa za rekordnu svotu 93.25 miliona funti u avgustu 2016. godine i sa reprezentacijom Francuske je 2018. godine postao svetski šampion u Rusiji.

Izvor:
Vestionline, B92

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here