Youtube
Milt Palasio

Mediji u SAD su prvobitno objavili vest da je Milt Palasio, bivši košarkaš Partizana, poginuo, ali se ta informacija ispostavila kao netačna.

Mediji su preneli da je Palasio podlegao povredama jutro nakon što je zadobio udarac od strane vozača automobila “Honda Civic”.

Kanadski konzulat je navodno potvrdio identitet preminulog 41-godišnjaka koji prvobitno nije bio poznat, ali je nešto kasnije stigao demanti.

Megan Volš, koordinatorka odnosa sa javnošću Bruklin Netsa, izjavila je da je vest o smrti Palasija netačna.

“Izveštaji su netačni. Pričali smo sa Miltom i sa njim je sve u redu”, rekla je Volš za “Heavy.com”.

Palasio je za Partizan nastupao u sezoni 2007/08, kada je započeo karijeru u Evropi posle sedam godina provedenih u NBA ligi. Sa crno-belima je 2008. osvojio triplu krunu i u drugom delu sezone bio jedan od boljih igrača, osvojivši i nagradu MVP meseca marta u Evroligi.

Iz Beograda se preselio u Himki gde se nije najbolje snašao, a u Partizan se vratio 2009. godine. Tada je nedugo posle potpisivanja ugovora dobio otkaz jer se nije pojavio pred ekipom na vreme.

Trenersku karijeru započeo je 2013. godine radeći kao direktor za razvoj igrača na Univerzitetu Ajdaho, a najskorije je bio pomoćni trener Long Ajland Netsa, ekipe koja igra u Razvojnoj ligi.

Mediji u SAD navode da su pomenutom automobilu otkazale kočnice neposredno pre nego što je udario Palasija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here