Privatna arhiva
Dragana Mirković

Nekoliko dana nakon što je od Tonija Bijelića za Dan žena dobila preskupi automobil „majbah S 680″, Dragani Mirković je suprug priredio još jedno iznenađenje pa je organizovao zajednički odmor na Maldivima.

Folk zvezda i austrijski biznismen tako su se krajem zime zaputili na letovanje na egzotičnoj destinaciji, a hotel koji su odabrali je „W Maldives” iz lanca kome pripadaju i Ric Karlton i Šeraton, čiji su oni članovi kluba, pa imaju VIP tretman. Pošto nemaju nikakvih poslovnih obaveza, mogu u potpunosti da se posvete jedno drugom, a Dragana je poznata kao veliki avanturista što je još jednom pokazala kada se oprobala u parasejlingu. Folk carica letela je iznad Indijskog okeana na visini od preko pedeset metara a od prizora zastaje dah, ali se i vrti u glavi.

– I dalje sam zadržala dete u sebi koje voli sve da isproba i ničeg se ne boji. Na to sam ponosna. Bilo je izuzetno uzbudljivo leteti, a ovih dana planiram i da organizujem i snorkling i ronjenje. Svakako nam sve ovo prija i dobro će nam doći da napunimo baterije pred poslovne obaveze koje nas od proleća očekuju – rekla je Dragana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here