Printscreen
Didi J

Didi Džej okačila kesu na kapiju, a čim je okrenula leđa, prolaznik je otuđio!

Nesvakidašnji prizor desio se u toku jučerašnjeg dana na Vračaru, kada je pevačicu Dijanu Rokvić, poznatiju kao Didi Džej, opljačkao slučajni prolaznik. I to možda ne bi bilo tako šokantno, da pljačkaš nije invalid koji se otežano kreće uz pomoć štaka.

– Dijana je pošla do grada da završi neke poslove, i onda shvatila da je zaboravila torbu u kući. Vratila se po nju, a kesu koju je u tom momentu držala u ruci, okačila je na svoju ogradu. Računala je da će se za minut vratiti, te da će je ista sačekati, kao i mnogo puta pre – ispričao je izvor porodice Rokvić za Alo! i dodao:

– Kada se vratila, videla je da kese više nema i ostala u šoku. Zbog toga je odlučila da vrati nadzorne kamere ispred svog doma i vidi šta se desilo – ispričao je izvor za Alo.

Kada je Dijana videla na kamerama čoveka srednjih godina koji se jedva kreće, ali bez blama i straha, prilazi kapiji i skida kesu, uzima je i odlazi, ostala je u šoku. U kesi su se nalazile neke njene majice, a svi znamo koliko ona skupu garderobu nosi -ispričao je izvor za Alo!.

– Tačno je da se taj nemili događaj desio. Ne znam šta bih vam rekla, osim da sam u šoku. Živimo u mirnom delu grada, naša kuća je pokrivena kamerama, i nikada se ništa slično nije desilo ni nama, ni našim komšijama – rekla je Didi za Alo! i dodala da protiv nepoznatog muškarca neće pokretati krivični postupak, isključivo zbog toga što je u pitanju invalid.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here