Pogledajte ko se nalazi u UO FK Crvena zvezda!

0

Beta/B. B./DS
Dobio petogodišnji mandat: Svetozar Mijailović
 

On je 23. predsednik Crvene zvezde. Mijailoviću je je ovo drugi mandat, pošto je istu funkciju obavljao od 1987. do 1993. Novi predsednik Skupštine je Ratomir Dujković.

Fonet/N. Đ.
Pojačanje za šampiona: Dušan Bajatović

Upravni odbor Crvene zvezde čine: Branislav Đurđević (direktor u elektrometražama Srbije), Mladen Jeftić (generalni MSI korporacije), Dušan Bajatović, Vladica Popović, Slaviša Kokeza (vlasnik Eurosalona), Ivica Tončev (diplomirani menadžer), Srđan Knežević (Knez Petrol), Nebojša Čović, Branko Radujko (bivši direktor Telekoma) Aleksandar Antić (Ministar rudarstva i energetike), Zoran Bašanović, (vlasnik Skaj plus televizije, Božidar Cerović, Slobodan Babić (mašinski inžinjer), Miloš Đurković (direktor u Hjulit-Pakardu) i Predrag Ćulibrk.

Na Skupštini je odlučeno i da počasni predsednik bude Dragan Džajić, a da stadion ponese ime prve Zvezdine zvezde Rajka Mitića.

Skupština je, takođe, konstatovala da je dug kluba 52.003.519 evra, dok su potraživanja kluba 2.720.994 evra. Sednici Skupštine prisustvovalo je 90 od 146 članova.

 

Novi predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da je taj fudbalski klub bio u
problemima i kada je ostvarivao najveće uspehe, ali da ih je uvek rešavao.

"Zvezda je u svim svojim fazama imala problema, pa i u onim godinama kada je nizala najveće uspehe. Imala je snage tada da rešava probleme, a verujem da i sada ima snage", rekao je Mijailović na sednici Skupštine Crvene zvezde.

Mijailović je kazao da mora da se vrati poverenje u klub i ljude koji ga vode. "Čuvaću i braniću interese Zvezde. Svestan sam problema u kojima je Zvezda, ali sam i uveren da je problem rešen. Ova funkcija koju sam prihvatio u godinama koje imam, ni na koji način nije vezana za moju karijeru. To je vraćanje duga koji mi je Zvezda pružila", kazao je on.

Kako je ocenio, stanje u fudbalu nije zadovoljavajuće i negativna energija mora da se pretvori u pozivivnu. "Zvezda mora dati doprinos u tome, jer je u istoriji uvek bila vodeća u tome. Cilj nam je unapređenje fudbalskog sporta jer samo to odgovara interesu Zvezde", rekao je Mijailović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here