Pogledajte seksi punjač za telefon

0

Zanimljiv punjač za telefone
 

Polje gotovo metar visoka skulptura sa integrisanim punjačem za "iPhone". Šteker za telefon je na mestu gde bi inače očekivali penis, dok iz zadnjice viri kabl od adaptera. Ovo smešno, apsurdno, ali i sarkastično umetničko delo služi i kao komentar uticaja tehnologije na seksualnost.

 

I da, umetnik Džastin Krou ga je predstavio na Kickstarteru. Za "Cnet" je rekao kako je inspiraciju dobio zbog prisutnosti na Fejsbuku i Instagramu gde je primetio da on, ali i drugi, stvaraju jedinstvene digitalne identitete. Neki na projekat reaguju s neprijatnošću, drugi se smeju, a treći kažu da je umetnik otišao predaleko.

 

Projekat je na Kickstarteru, a oni koji podrže projekt sa 400 dolara moći će da dobiju svoj punjač u maju sledeće godine. Naravno, pod uslovom da projekat prikupi 8.000 dolara.

 

Ostalo je još svega nekoliko dana do kraja projekta pa je pitanje da li će uspeti. Skulptura će moći da se prilagoditi i za rad s bilo kojim microUSB punjačem, tako da Pol nije rezerviran samo za "iPhone" korisnike.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here