youtube
Vladimir Kovačević

Mladi srpski glumac Vladimir Kovačević dogovorio je sa autorima i glumcima “Državnog posla” glumački angažman u ovoj popularnoj seriji.

Autori “Državnog posla” Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković zadovoljni su kako je prošla novogodišna epizoda u kojoj je bio gost Vladimir, pa su rešili da sa njm nastave saradnju, prenosi “Scena”.

– Vladimir je presrećan što će igrati u ovom šouu jer je i sam veliki njihov obožavalac. On je bio oduševljen kada je dobio ponudu da se pojavi u novogodišnjoj epizodi i nadao se da će nastaviti saradnju, što se i dogodilo. Te epizode će uskoro biti emitovane, a sudeći po scenariju biće još zabavnije od praznične, koja se mnogima dopala – kaže za “Scenu” izvor blizak glumcu.

Inače, Vladimir je još 2013. godine bio sa drugovima na snimanju serije “Državni posao”, koju je još tada sa oduševljenjem pratio. Nije ni slutio da će za nekoliko godina biti deo te serije.

Ove informacije potvrdio je Kovačević ali nije želeo da detaljiše:

– O angažmanu u “Državnom poslu” ne mogu ništa da vam kažem. Trenutno se radujem novim epizodama serije “Istine i laži”. Pauza je gotova, vaćam se u ulogu Arse – diplomatski jer rekao Vladimir ne želeći da se vraća na pitanje.

Kako prenose domaći mediji, ovo se čuvalo u strogoj tajnosti zbog čega se i mladi glumac obavezao da će ćutati o tome dok ne počne emitivnaje. Njega svakako ovih dana očekuje i početak snimanja nove sezone “Istine i laži”, zbog čega ima pune ruke posla.

View this post on Instagram

Snovi se ostvaruju

A post shared by Vladimir Kovačević (@vladimirkovacevicc) on

Izvor:
Vestionline,story.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here