Poklanjamo avio-karte za Cirih

0

Inače, dobitinik bira s kim leti i određuje kada leti u terminu između 15. aprila i 15. maja 2010. godine. Konkurs možete da pratite na stranici "Vestionline" na Fejsbuku. Do sada je nekoliko stotina kandidata ostavilo svoje radove tako da je konkurencija za nagrade svakim danom sve veća, a do kraja konkursa je ostalo još dva dana.

 

 

 

 

 

Da podsetimo, da biste osvojili povratne avionske karte za Cirih potrebno je, ukoliko već niste, da postanete fan naše stranice "Vestionline“ na Fejsbuku. Na zidu (Wall-u) treba da napišete kako zamišljate proleće u ovom švajcarskom gradu, a ocenjivaće se radovi pristigli do 31. marta u ponoć.

 

Potom će 1. aprila žiri u našoj redakciji odlučiti čiji je rad najoriginalniji i najbolji i saopštiti ime dobitnika na portalu www.vesti-online.com. Portal vesti-online.com ovaj konkurs organizuje u saradnji sa turističkom agencijom Intertravel u Beogradu.

 

Ovaj link vodi do naše fan stranice na Fejsbuku: http://www.facebook.com/#!/pages/Vesti-OnLinecom/214265159357?v=info&ref=mf

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here