Poklon iznenađenja

0

Neumorna Ksenija Naumović
 

Inače, o Golubovićima se brine i naša stalna dobrotvorka iz Ciriha, penzionerka Ksenija Naumović, kojoj je ova familija u ličnom adresaru.

Tako je nedavno na kućnu adresu Golubovića opet stigao paket sa garderobom, ali i novim tapaciranim stolicama, potom plastični ormar na rajsferšlus jer, kako kaže ova humana žena iz Ciriha, familijama sa dosta dece uvek nedostaje još poneki ormar za smeštaj stvari.

 

"Volela bih da takođe pošaljem komadni nameštaj pojedinim siromašnim porodicama sa juga Srbije o kojima često pišete, možda baš Stoiljkovićima", poručila nam je nedavno mejlom ova donatorka iz Švajcarske.

 

Nažalost, bojimo se da nas je zima ovoga puta pretekla, jer se već sada naši novinari teško probijaju do njihovih kuća u planinskim zaseocima. Hvala i na dobrim namerama.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here