Lična arhiva
Aleksandar Čolić sa majkom Ljiljanom

Da na teškom putu kojim već godinama hode nisu sami, Aleksandar Čolić (45) iz Ljubesela kod Topole, oboleo od ubrzanog starenja mozga i njegova sve nemoćnija majka Ljiljana, dokazuje i novopristigli paket Dragice Pecalj iz Pletenberga u Nemačkoj, rodom iz Prijedora.

Pokloni naše redovne čitateljke (odeća, lekovi-koenzim Lj10 i dar od 50 evra), pristigli u beogradsko Dopisništvo “Vesti”, ubrzo su prosleđeni na kućni prag nesrećnih Čolića, kako bi im bar malo ulepšali tešku svakodnevicu.

Uz pošiljku, stiglo je i pismo u kome između ostalog piše:

“Čitam “Vesti” od kada su se prvi put pojavile i srce me boli za mojim narodom, kao i vi što ispaštate. Neka vam Bog podari sreću i zdravlje. Šaljem vam koenzim Lj10 (vrednost od 100 evra), ali i još 50 evra da imate šta i pojesti. Volim vas, kao i celi naš narod. Nije važno koje je ko vere, samo da ima dušu i poštenje.”

U pismu još stoji da bi naša čitateljka volela i da se čuje telefonskim putem sa porodicom Čolić, a to može učiniti na broj telefona: 00381 34 6811 085. A kad pošiljka stigne na zadatu adresu, u jednom od narednih izdanja našeg lista zabeležićemo i sve što Čolići budu poručili u znak zahvalnosti.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Izvor:
PeK. N. - Foto: Lična arhiva

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here