Pokloni za jedanaest duša

0
V. Sekulić
Golubovići sa najmlađima

Znajući da je mnogim porodicama u Srbiji, gde ima više od dvoje dece, najčešće to jedini blagoslov i bogatstvo, otuda i svesrdne podrške naših humanih čitalaca širom sveta onima koji teško žive.

Neumorna u nastojanju da siromašne porodice nahrani i potkrepi odećom i obućom, Ksenija Naumović je za samo deset dana na adresu Vesne (42) i Gorana Golubovića (46) i njihovo devetoro dece iz Popovca kod Paraćina, uputila još jedan paket pun hrane, a porodica Petković iz Australije paket pun odeće.

– Draga Ksenija nam je po ko zna koji put poslala mnogo hrane na čemu smo joj do neba zahvalni. Ne prođe nijedan mesec, a da nas se ne seti. Ovom prilikom želim da se po stotinu puta zahvalim i porodici Petković iz Australije koji su nas obradovali šarolikom garderobom. Ovakav vid podrške za svaku je pohvalu i divljenje jer kada imate veliku porodicu, to su i potrebe mnogo veće, a njih je teško podmiriti, posebno kada nemate zaposlenje. Neka dragi Bog svim našim dobrotvorima podari svako dobro – navodi Vesna, koja sa suprugom Goranom i devetoro dece već godinama živi u neizvesnosti.

Zbog zatvaranja firmi u kojima su Vesna i Goran radili, proglašeni su tehnološkim viškom i dovedeni na rub materijalne egzistencije i straha da jednog dana neće imati ni za hleb svojoj deci. O njima smo više puta pisali, pa su zahvaljujući plemenitim čitaocima “Vesti”, koji su im pohitali u pomoć, dočekali malo lakše i lepše dane, a njihova deca dobila mogućnost da se nesmetano školuju i bore za sebe.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Izvor:
K. Nedeljković

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here