Pokloni za NJU i NJEGA

0

Nekada nije problem samo u nedostatku novca već i ideja. S tim u vezi mi vam predlažemo par poklončića koje možete da poklonite voljenoj osobi.

 

 

1. Buket cveća

 

ZA NJU: Tu je veliki izbor počev od aranžmana do cena. Ako gledate cenu najjeftinije će vas izaći jedna ruža ako samo želite da simbolično naglastite svoju ljubav prema voljenoj osobi.

 

Za svaku priliku: Buket od 101 ruže

 

 

Naravno da ako želite da se „isprsite“ tu je uvek ansambl od 101 ili 1001 ruže što će vas stajati pravo malo bogatstvo. Ali šta je to naspram zadovoljstva i sreće voljene osobe. Sa ružama ćete retko pogrešiti mada u poslednje vreme sve popularnije su kale, gerberi i orhideje.

 

(Cene aranžmana se kreću od 20 pa do par stotina evra. Najskuplji su ansambl od 55 i 101 ruže gde u zavisnosti od radnje cena se kreće od 80 do 270 evra.)

 

2. Plišana igračka


ZA NJU: Što se ovog poklona tiče on je nekako uvek rezervisan za mlađe dame ali nije pravilo. I tu je izbor veliki. Možete voljenu osobu da obradujete nekom malenom igračkom koja je ujedno i privezak za ključeve a opet možete se pojaviti i sa džinovskim medom koji će zauzeti značajan (i veliki prostor) u njenoj sobi. Uvek se potrudite da plišane igračke budu od nekog nežnog materijala i obavezno napišite i neku lepu porukicu na karti koju dobijate uz igračku.

 

 

Može da posluži i kao ukras: Plišane igračke

ZA NJEGA: Emancipacija žena i emancipacija muškaraca dovela je do toga da danas nije ništa čudno da i on dobije od svoje drage neku plišanu igračku. To je u ovom slučaju više neko preneseno značenje nego što je to pitanje nekog ukrasa ili detalja. Žena se obično poistoveti sa tom igračkicom pa ćete sigurno od njega očekivati da je voli i pazi baš kao i vas. Nemojte da vas iznenadi ako se preterano ne oduševi poklonom. Muškarci su još “drveni” po tom pitanju. Ipak ako vas voli i plišana igračkica će mu biti drag poklon od vas.

 

 

(Plišane igračke se u gradu kreću od 150 dinara pa sve do nekoliko hiljada dinara, u zavisnosti od toga kog je kvaliteta izrade I koje je veličine)


3. Parfem

 

ZA NJU: Vrlo rizičan poklon ako ne znate koji miris vaša voljena polovina koristi. Žene vole parfeme ali još više vole kada muškarac zna da odabere pravi a ne samo da se uhvati za onaj najskuplji ili za neki koji je video na reklami ili je za njega čuo od mame ili drugarice. Tako da bi najbolje bilo da nekako (ne previše direktno) saznate koji voli i da joj baš taj uzmete. Nemojte uvek birati ni najveće ali ni najmanje pakovanje. Gledajte da bude i lepo upakovan i naravno uvek uz neku lepu reč ispisanu na karti.

 

Brend sam po sebi: Armani

ZA NJEGA: Sigurno već dobro znate koji parfem koristi. Uostalom on ih I nema onoliko koliko I vi a I ne trudi se da ga nešto I menja. Pošto već godinama koristi isti imate dva izbora. Možete da mu poklonite indentičan I time da potvrdite njegov dobar ukus a možete I da mu kupite neki drugačiji ali mu obavezno recite da mu odlično stoji na telu I da vam još lepše miriše nego pre. Ipak je u pitanju muški ego. Pa će tako taj parfem stavljati pre svega da bi se što više dopao vama.

 

 

(Za muškarca preporuka: “Armani” – cene se kreću od 5.000 pa do 7.500 dinara, a za devojku: “Opium” koji je u svim parfimerijama oko 10.000 dinara)


4. Nakit

 

ZA NJU: Nakit je nešto što skoro svaka žena voli posebno kada se radi o zlatu i dijamantima. Ipak postoje dame koje više vole srebro (ili barem belo zlato) a mnoge mlade devojke uživaju i u bižuterijici ako je originalnog dizajna i ako ide uz njihov stil oblačenja. Ako niste sigurni šta voli ili se plašite da ne promašite veličinu (kada se radi u prstenu ili narukvici) mogli biste svoju lepšu polovinu da izvedete u grad, onda onako kao spontano uđete u zlataru i obratite samo pažnju šta je to što je njoj zapalo za oko. Njeno iznenađenje neće izostati.

 

Još ako je i verenički, onda je pravi pogodak: Prsten

 

 

ZA NJEGA: Tu imate širok spektar. Možete mu pokloniti sve od prstena I orglice do igle za kravatu I dugmadi za košulju. Naravno sve zavisi u kom je on stilu. Bilo kako bilo možete ga I odvesti pa da sam proba a vi ga iznenadite tako što ćete mu reći da ga to čini privlačnijim I muževnijim. Pa I ako nije nosio nikad od sada hoće. Barem kada je sa vama

 

(Zlato se u zavisnosti od težine I načina obrade kreće od 1.500 koliko su malene minđuše pa sve do Torrini minđuša sa brilijantima od 18-o karatnog zlata po ceni od 175.000 dinara. Ako pre želite neki prsten cene su od nekoliko hiljada pa sve do 22.300 koliko košta prsten “Tiffany & Co“.


5. Odeća

 

ZA NJU: Kod ovog poklona morate biti dobar poznavalac da ne biste pogrešili pri izboru. Konfekcijski brojevi su čudo i muškarcima retko da su baš jasni. A i žene nekad pre žele da kupe i neki manji broj sa nadom da će kad tad ući u njega. Sve u svemu nešto slično uradite kao i kada je nakit u pitanju. Povedite je u razgledanje i pustite je da sama odabere šta joj se dopada.

 

 

Sve je stvar ukusa ko šta voli da nosi: Garderoba u jednom od butika

ZA NJEGA: Čim pomislite na ovo vi već razmišljate o nekom džemperu, kravati ili košulji. Uostalom toga nikad dosta. Eto prilike da ga ugurate u nešto u šta ste odavno čekali. Baš onaj džemper mu uzmite koji prošli put nije hteo ni da proba a vi ste uvereni da bi mu super stajao. Ili ona kravata jer baš takvu nema a dobro bi mu došla uz onu košulju koju ste mu skoro kupili.

 

Iskoristite veliko sniženje u gradu! Najpoznatiji brendovi poput “Levisa”, “Ripleja” I “Mis Sikstija” su već objavili veliko sniženje I do 50 odsto. Ako planirate da kupite kvalitetne cipele tu u Knez Mihajlovoj vam je I čuvena prodavnica “Bata” gde je takođe označen popust od 50 odsto.

 

6. Donji veš

 

ZA NJU: Ovde budite veoma oprezni. Nije sve ono što se vama dopada sve ono što

Mami i muške i ženske uzdahe: DDonji veš "Viktorije sikret"

bi i ona nosila. Možda je vi vidite u nekom čipkanom donjem vešu ili svili a ona npr zaljubljena u pamuk ili saten. Vi biste najradije da je videte u crnom ili crvenom vešu a ona preferira neke vedre ili pastelne boje. A i tu je problem oko broja. Muškarci to obično (kada je brus u pitanju) znaju samo kao 2, 3, 4, 5 i veće. Pa se zbune kada im prodavačica pomene A, B, C, D (veličina korpi) i 75, 80, 85, 90 itd (obim).

 

 

Uostalom možda vašoj devojci nedostaje baš neki sportski brus ili želi pre sebi da kupi neku spavaćicu. Tako da ili krenite sa njom ili je pustite da sama jedan dan odabere a vi posle samo dajte novac. Tako je i najsigurnije.

 

 

(Odlučite se za jednu od trenutno dve najpopularnije marke kod nas a to su "Women’secret“ "Intimissimi“. Da vas obradujemo odmah u Beograđanci možete naći „Intimissimi“ donji veš na sniženju od 50 posto, pa tako brushalter koji ne nekada koštao 3.000 dinara sada košta 1.500)

7. Knjiga

 

ZA NJEGA: Mač sa dve oštrice. Ne, nije to naslov knjige već je takva priroda ovog poklona. Da li on govori o tome da bi bio red da pročita već jednom neku knjigu? Ili je to način da pročita baš tu knjigu koju ste vi odavno pročitali (I to više puta) a smatrate da bi korisno bilo I da je on pročita?

 

Za svakog po nešto: Knjige

 

Potrudite se da barem posveta bude lepa, da ne bude šablonska kao iz nekog spomenara. Mada pošto se radi o muškarcima teško da će primetiti da li je to nešto vaše ili je samo prepisano pa potpisano. Gledajte da to bude neka knjiga o nekih stvarima iz oblasti tehnologije, sporta ili neki zanimljivi bestseler.

 

(Od knjiga vam preporučujemo: “Ako je to ipak bila istina” autora Marka Levija po ceni od 459 dinara; “Anđeli I demoni” Dena Brauna (1.188 dinara); “Ljubavne priče” od Hermana Hesea po ceni od 1.040 dinara. Sve knjige možete naći u svim bolje snabdevenim knjižarama u gradu.)


8. Romantična večera


ZA NJU: To je jedan od onih kratkotrajnih poklona. Dođete, popričate, pojedete, popijete i odete kući. Relano, ništa vam sem sećanja ne ostaje kao uspomena na to da ste proslavili dan zaljubljenih.

 

Samo za dvoje: Romantična večera

 

Ipak mnoge žene uživaju da uz zvuke lagane muzike, sveće i neko lepo jelo provedu taj dan sa svojim partnerom. Savet: za svaki slučaj pored te večere vi njoj ipak kupite nešto od gore pomenutog. Čisto da ne ostane baš sve na iću i piću.

 

(Prosečna cene večere za dvoje u kojoj biste imali predjelo, piće, glavno jelo i desert, u većini restorana u Beogradu bi vas izašla negde između 3.000 i 4.000 dinara)

 

8. Koncert

 

ZA NJU: Originalno, može biti romantično ali i to je mač sa dve oštrice. Znajte da je ako je taj poklon u pitanju onda više gledajte njen muzički ili pozorišni ukus nego svoj. Jer ipak je to poklon za nju. To što vi volite možda narodnjake ili rok svirku ne znači da voli i ona. S druge strane koliko može da bude oduševljena toliko može i da se potajno naljuti jer je npr ona očekivala da taj dan provedete zajedno sami vi i ona.

 

Predlog: Toni Cetinski i Vlado Georgiev

 

Prvi koncert Tonija Cetinskog održaće se u Beogradskoj areni 14.februara 2010.godine.

 

Koncert u Beogradu je poslednja stanica Tonijeve regionalne turneje Furia Tour, tokom koje je Toni zajedno sa svojom ekipom koju čini više od 150 ljudi obišao sve veće gradove u regionu.

 

Prvi put održava koncert u Beogradu: Toni Cetinski

 

Šou Tonija Cetinskog "Furia Tour" do sada je neviđen na ovim prostorima sa efektima i plesnim tačkama na kakve smo navikli samo od strane svetskih izvođača, a po prvi put u Srbiju i Beograd stiže na Dan zaljubljenih

 

14.02.2010.godine.

Cene karata: 1.200 din (parter) I 1.700 (tribine)


Vlado Georgiev, jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača, prve korake na muzičkoj sceni načinio je u rodnom Herceg Novom, dok je, zahvaljujući svojim brojnim hitovima, pravu popularnost stekao u Beogradu.Svoju bogatu karijeru obeležio je učešćem na brojnim festivalima širom zemlje, kao i nizom nagrada koji su te nastupe pratili.

 

Na jednom od svojih koncerata: Vlado Georgiev

 

Za jedan od prvih nastupa sa pesmom Draga" nagradjen je na prestižnom festivalu "Pjesma Mediterana" u Budvi 1997. godine, a tokom 2001.godine, nagradjena pesma "Tropski bar", optevana u duetu sa Igorom Lazicem (bivši član "Montenigersa"), postala je pravi letnji hit.

 

Velika dvorana
13, 14. i 15. februar, 20.30
Cena ulaznica: 1800, 2300 i 2500 din.


9. Sat


ZA NJEGA: Sjajan poklon. I koristan a I može da posluži kao modni detalj. Teško je da tu možete da pogrešite. Uostalom primetno je da muškarcima I nije toliko bitna marka samog sata koliko njegov dizajn. U poslednje vreme veličina je postala bitna. Što veći sat to bolji.

 

Ponekad je dizajn bitniji od marke: Sat marke Roleks

 

Da se vidi s kilometra koliko ima sati. Dakle pri izboru obratite pažnju na to, prelistajte neki muški časopis čisto radi konsultacije (ali ne Plejboj ili slično jer tu nema ni satova ni muškaraca) I odaberite neki koji bi najviše išao uz njega. Ako je vaš partner u čisto sportskom stilu ili skroz elegentnom onda vam tek izbor neće biti težak.

 

(Cene satova su zaista razsnovrsne počev od “Svočeva” koji su od 10.000 do 16.000 dinara pa sve do satova marke “Baume & Mercier“ koji koštaju nešto više od 129.000 dinara, satovi marke “Jaeger-LeCoultre” koji su oko 755.000 dinara dok jedan primear marke “Cartier” na koji smo naišli košta skoro neverovatnih 1.500.000 dinara)


10. Aj pod ili MP3 plejer


ZA NJEGA: Vrlo praktično I korisno. Oko samog izgleda se neće brinuti pa ne morate ni vi. Važno će mu biti koliko tu ima megabajta ili gigabajta I to je sve. Tako da onda pre preporučujemo "Aj pod" jer je tu memorija svakako veća.

 

 

Aj pod tač

Dakle idite samo na gigabajte I nećete pogrešiti. I mali savet: nemojte mu vi odmah staviti u plejer neke vaše omiljene pesme, pustite ga da on napravi svoju kolekciju.

 

 

(Najjeftini MP3 plejer je marke LG od 256 MB I košta 9 evra. Već za 25 evra možete da priuštite sebi odlični “Canyon” MP3 od 2 GB, a svakako jedan od najskupljih je “Aj pod Tač” od 32 GB po ceni od 409 evra)


11. Putovanje

 

ZA NJU: Putovanje je nešto što će oduševiti svaku ženu. Doduše ono od vas zahteva opsežne pripreme posebno oko usklađivanja slobodnih termina (vi radite, ona radi itd). Izbor destinacija nije toliko težak jer vam je sigurno barem nekoliko puta rekla gde bi volela da odputuje.

 

Možda je to baš prava destinacija za vas dvoje: Venecija

 

Najbolje bi bilo da to bude par dana nešto kao vikend za dvoje. Kod putovanja nećete nikako pogrešiti ali uvek se setite da svako putovanje sa voljenom osobom može s jedne strane da učvrsti vašu vezu ali nekada se dešava da tek negde daleko od kuće kada ste sami svoji na svome shvatite da tu nešto škripi. Ali nećemo sad o tome. U svakom slučaju srećan vam put.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here