Foto: MN Press
Aleksandar Mitrović

Nakon što su svoje nove vlasnike pronašli kapitenska traka Kristijana Ronalda, kopačke Stefana Mitrovića, te potpisani dresovi Dejana Stankovića i Dušana Tadića, došlo je vreme da se na humanitarnoj aukciji za pomoć malom Gavrilu Đurđeviću nađe i dres našeg najboljeg strelca u istoriji reprezentacije – Aleksandra Mitrovića.

Dres je donirao Fudbalski savez Srbije na inicijativu Žarka Sabljara, koji je došao na ideju da kontaktira naš Savez sa ovom molbom, nakon veoma uspešne aukcije na kojoj se našla Ronaldova kapitenska traka. On je osetio da je sada pravi trenutak da se napravi ovaj korak.

– Dres reprezentacije koji je nosio Aleksandar Mitrović sa njegovim potpisom treba staviti na aukciju. Najbolji je strelac svih vremena i našlo bi se ljudi koji bi dali novac za Garvila i za taj dres. Zbog toga sam poslao molbu Fudbalskom savezu Srbije – rekao je Sabljar.

Iz Fudbalskog saveza nisu časili časa, pa su se pozivu odazvali, a uz dres su poslali i potvrdu originalnosti, koja će kupcu garantovati autentičnost. Licitacija će trajati sedam dana, a ponudu možete dati na sledećem linku. Pobednik će biti onaj ko ponudi najveću svotu novca.

I vi možete pomoći malom Gavrilu, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, retke bolesti za čije je lečenje neophodno skupiti čak 2.500.000 evra, što je novac koji porodica sama od sebe ne može da sakupi. U nastavku možete videti načine na koji se možete uključiti u akciju.

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime