Pokušaj pljačke kuće gradonačelnika Čačka

Z. Marjanović - Vesti
0
Z. Marjanović

U noći izmedju nedelje i ponedeljka kuća gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića bila je na meti Čačanina M.T.(34) koji je nedavno odslužio zatvorsku kaznu i višestruki je osudjivani kriminalac.

Prema do sada poznatim podacima, razbojnik je upao u kuću u zoru, oko 4 sata, dok je porodica gradonačelnika Todorovića spavala na spratu kuće. U jednom trenutku Todorović je primetio da se nešto dešava u prizemlju kuće koja se nalazi u strogom centru grada i odmah pozvao policiju.

Pripadnici policije su za samo nekoliko minuta opkolili kuću gradonačelnika i uhapsili razbojnika koji je bio naoružan šrafcigerom.

Prema izjavi gradonačelnika Todorovića, situacija je bila veoma nerpijatna. Dok je čakao policiju, gradonačelnik je stajao na vrhu stepenica kako bi zaštitio suprugu i decu od eventualnog napada razbojnika.

To je moglo i da se desi jer je u jednom trenutku razbojnik krenuo ka gradonačelniku koji mu se suprostravio i u tom trenutku je upala policija i uhapisla napadača koji je kod sebe već imao nekoliko vrednih stvari iz koje je pokupio u kući.

Kako se pretpostavlja, hapšenjem M.T. razrešena su i nekoliko pljački kuća, uglavnom uspešnih čačanskih privrednika, koje su se dešavale u poslednje vreme na području Čačka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here