AP Photo/David Zalubowski

Košarkaš Oklahome Aleksej Pokuševski imao je veče karijere u meču protiv Finiks Sansa u kom je ostvario tripl-dabl učinak.

Upisao je 17 poena, podelio 12 asistencija i imao 10 skokova, te je postao sedmi igrač u istoriji Oklahome koji je ostvario tripl-dabl i sa 20 godina i 98 dana 12. najmlađi u istoriji čitave lige.

– Trebalo nam je 48 minuta. Sjajna su ekipa. Falilo im je nekoliko igrača, ali smo mi igrali najbolje što smo mogli – izjavio je po okončanju meča.

– Osetili smo da možemo da pobedimo. Naročito na poluvremenu. Tokom prvog dela smo samo težili tome da se držimo plana i nastavimo da igramo po dogovoru – dodao je na konferenciji za medije.

Nije imao najbolje prvo poluvreme, ali je preokrenuo u drugom delu.

– Prvo poluvreme nije bilo najbolje za mene, razmišljao sam šta treba da promenim i rešio sam da budem agresivniji, ali tim je zaista bio odličan. Srećan sam zbog toga – izjavio je Pokuševski.

Osvrnuo se i na sopstveni uspeh.

– To je lepo lično dostignuće. Srećan sam zbog toga, ali znam da moram da napredujem i da nastavim da se poboljšavam – zaključio je Pokuševski koji je istakao da ništa od toga ne bi bilo važno da ekipa nije trijumfovala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here