Pokvario albansku žurku i zahvalio se Srbinu

0

Debi iz snova: Stefano Okaka srušio Albaniju
 

Nekadašnja velika nada Rome i italijanskog fudbala, u koju je došao kao dete iz Ćitadele, pa potom otpisani i propali talenat, doživeo je fudbalsku reinkarnaciju. I to uz veliku pomoć srpskog trenera Siniše Mihajlovića.

 

Prošle zime Mihajlović je insistirao da klub trampi Nikolu Pocija za Parminog Okaku. I, pogodio. Tamnoputi napadač je za Sampdoriju postigao sedam pogodaka na 24 meča, dok Poci "ne može da se sastavi".

 

"Mihajlović je ključni čovek u mojoj karijeri. Od prvog dana me je tretirao kao da sam mu sin. Promenio me je i opet me vratio u vrhunski fudbal. Večno ću mu biti zahvalan. U Seriji A sam debitovao sa 16 godina, a kada sam imao 20 godina svi su me već otpisali i čak govorili da sam star i da su najbolji dani iza mene. Zahvaljujući Siniši Mihajloviću, sada sam u reprezentaciji i slavim gol za pobedu. Da nisam bio gladan fudbala, verovatno bih prestao da igram pre četiri ili pet godina. Jer kada iz Rome odete u Seriju B, to može da vas dotuče i uništi vam samopouzdanje“, bile su reči Okake posle trijumfa nad Albancima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here