Pola žena, pola riba: Sirena sa repom od dva metra

0

Prva profesionalna sirena: Emili Kit
 

Emili je za sebe napravila identičan kostim iz legendarnog Diznijevog crtanog filma Mala sirena, a kako bi sebe potpuno transformisala u lik sirene Ariel, ofarbala je svoju kosu u crvenu boju.

 

Kako bi se u potpunosti posvetila svojoj karijeri, Kitova je napustila fakultet, a novac zarađuje od modelinga, pojavljivanja na dečijim žurkama i specijalnim događajima.

 

– Obožavam svoju ulogu. Ne mogu da zamislim da radim bilo koji drugi posao. Uvek sam bila zainteresovana za mitska bića, a kada sam bila mala, želela sam da budem vila – rekla je Emili i dodala je da je odustala od svog sna jer, iako bi napravila identičan kostim neke vile iz crtanog filma, njena krila nikada ne bi mogla da polete.

 

– Sa sireninim repom mogu da plivam baš kao i Ariel. U početku nisam verovala da će sve biti kako treba, ali kada sam jednom ušla u vodu sa njim, bila sam oduševljena – istakla je ona.

 

 

Međutim, kupanje sa repom koji je dugačak 2 metra u početku je predstavljalo za Emili veliki izazov, ali se svakim danom sve više snalazi.

 

– Na kraju, želim da iskoristim priliku i da podignem svest kod ljudi u čuvanju morskog života. Volela bih da edukujem decu o zagađenju mora na način koji je zabavan i u kom će uživati – rekla je Emili.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here