Poletovo nadigravanje

0

Razigrani: KUD Polet Bir
 

U igri i pesmi su svi uživali, počev od velikog broja gledalaca do igrača koji su se nakon oficijelnog dela programa zabavili opušteno uz pesmu igru i druženje.

Izvedene su mnoge igre, i raznovrsne koreografije. Svi ansambli su pokazali svoje igračke kvalitete i dobili puno aplauza i čestitki.

Domaćini na sceni
 

-Priredili smo ovo veče da bi nam došli prijatelji, da se družimo i zabavimo. Posetioci su došli u velikom broju. Naši prijatelji dolaze kod nas, mi kod njih, a svrha svega je da nam se deca upoznaju, druže i govore srpskim jezikom – kaže za "Vesti" Dragan Matejić jedan od organizatora ove lepe večeri.

-Nadmetanja folkloraša je uvek zanimljivo pogledati. Najviše me oduševila igra Izvora iz St. Galena, oni su pravi profesionalci, svaka čast – rekao je predsednik Božura Obrad Savić.

 

Uživali: Publika na zabavi
 

Naši mali folkloraši su takođe večeras učestvovali na zabavi, lepo su igrali, i dobili su puno aplauza a posebno je bilo zanimljivo što smo u njihovom izvođenju mogli videti svu našu lepu tradiciju, predivno šarenilo nošnja, ali i mladost na pozornici, koja nam obećava da nećemo zaboraviti svoje korene -veli Olga Jovanović čija ćerka je nastupala na zabavi.

-Lepo je uvek na našim zabavama. Dolazim redovno, to mi je najbolje mesto da se sretnem sa svojim prijateljima i poznanicima, da se uz priču opustimo i da posle naporne nedelje malo odahnemo -kaže Zoran Mišić iz Araua.

 

Zahvalnice

Domaćini su svim učesnicima podelili zahvalnice za sećanje, na jednu uspešnu zabavu i lepo druženje. Uz naše poznate specijalitete,bogatu tombolu i odličnu muziku Gogi benda druženje naših zemljaka dugo je potrajalo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here