Policija ispitala i Miškovića o Beku

0

Mišković odgovarao na pitanja o zajedničkim poslovima sa Bekom
 

Kako je objavio Blic, Mišković je dao iskaz posle šest javnosti nepoznatih osoba i biznismena Stanka Subotića Caneta. Vlasnik Delte je odgovarao na pitanja u vezi sa zajedničkim poslovima sa Milanom Bekom, što podrazumeva i zajedničku kupovinu "C marketa".

 

Miškoviću će kao i Subotiću biti ponuđeno poligrafsko testiranje za koje je potreban njegov pristanak. Subotić je odbio poligraf.

Delta holding je posle ispitivanja Miškovića saopštio da neprestani medijski napadi na tu kompaniju i njenog predsednika Miroslava Miškovića "ozbiljno ometaju rada jednog od najvećih poslovnih sistema u Srbiji".

 

Kako se navodi u saopštenju, samo u poslednja dva meseca, Mišković je u medijima doveden u vezu sa pet međusobno nepovezanih događaja, "među kojim i pokušaj ubistva poslovnog i ličnog prijatelja Milana Beka".

 

Zdenko Tomanović, advokat Milana Beka, u četvrtak je rekao da Beko ne vodi svoju istragu o počiniocima i naručiocima i da je već tri puta iznosio svoja saznanja o događajima inspektorima MUP-a.

 

Stanko Subotić Cane saopštio je juče da se uredno odazvao pozivu nadležnih da bi odgovorio na sva pitanja, jer "nema šta da skriva" i dodao da nema nikave veze sa pokušajem ubistva Beka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here