pixabay.com
Foto: Ilustracija

Svedok tuče koja se dogodila u noći između subote i nedelje, kada su dvojica policajaca u alkoholisanom stanju pretukla jednog 33-godišnjaka, kaže da je sve počelo kada su policajci čuli da on govori ekavicom.

Svedokinja je bila u društvu trojice mladića, od kojih joj je jedan brat i ne spori da su i mladići bili u alkoholisanom stanju, ali su to, kaže, bili i policajci koji su, prema njenim rečima, smenu proveli za šankom na kojem je radila.

– Nakon što je fešta (povodom Velike Gospe) završila i muzika se ugasila, nekoliko nas selo je na obližnji zidić. Nikog nismo uznemiravali ni galamili. Došli su policajci i od prijatelja (33-godišnjaka) tražili ličnu kartu. Istina je da je moj prijatelj bio pijan, ali kada su prolazili čuli su da on priča ekavicom i mislim da je sve eskaliralo upravo zbog toga. Nakon što je odbio da im da ličnu kartu počeli su da viču, a nakon što ih je on pitao za broj značke podivljali su i počeli da ga tuku, kao što se vidi na snimku – ispričala je.

Kada su shvatili da su snimljeni, jedan od policajaca je počeo da viče da će izvaditi pištolj, rekla je svedokinja za Antenu Zadar, kojoj je dostavljen nimak premlaćivanja mladića.

Ona tvrdi da su u pomoć policajcima stigle kolege iz interventne jedinice koje su i same videle da su policajci pijani.

Prema rečima devojke mladić kojeg je policajac napao nakon što je odbio da pokaže ličnu kartu nije ni na koji način učestvovao u sukobu, baš kao ni 24-godišnjak koji je takođe priveden, ali je dodaje, jedan od policajaca tvrdio da ga je udario nogom u leđa, što fizički nije bilo izvodljivo s obzirom da je, kako kaže svedokinja, on sve vreme stajao ispred policajca.

– Policajac je pokazivao tragove krvi na majici optužujući mog brata da ga je udario, ali to je bila krv mog prijatelja kojeg su pretukli do je bio na podu – ispričala je devojka, čijeg brata su takođe priveli sutradan.

1 COMMENT

  1. Zašto ideš u Hrvatsku? Ne mogu da shvatim da si tolika stoka i da baš toliko obraza nemaš. Jajare.

  2. I ja se pitam zašto idete u Hrvatsku? Šta tamo tražite to ste i dobili! Zašto ne idete u Sloveniju gde te niko ništa ne pita ni ko si niti kako govoriš i šta pričaš itd. Ne vi hoćete u zinat u zadar, split, šibenik, i makarsku tamo gde je tomson perković.Odkačite vi jedared tu hrvatsku i za uvek neidite tamo nema šta srbi da traže.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here