Printscreen
Veljko Mijailović

Policijski sindikat Srbije pružio je punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu u daljoj borbi protiv kriminala i korupcije.

To je saopšteno iz MUP-a nakon sastanka pomoćnika ministra unutrašnjih poslova i načelnika Sektora za ljudske resurse Vladimira Ilića sa predstavnicima Policijskog sindikata Srbije.

Ilić je na sastanku cenio da se uslovi rada pripadnika policije poboljšavaju i unapređuju kroz materijalni položaj, nabavku opreme, vozila, uniformi, kao i renoviranje i adaptaciju objekata i zgrada policijskih stanica.

Ilić je, dodaje se, sa sindikalcima dogovorio nastavak saradnje po pitanju socijalno-ekonomskog položaja zaposlenih kroz socijalni dijalog i međusobno uvažavanje.

– Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin cene i poštuju rad, zalaganje i požrtvovanost policijskih službenika koji se bore za bezbednost naših građana i naše države – kazao je Ilić.

Ilic je dodao da predsednik Vučić i ministar Vulin čine sve kako bi ojačali materijalni položaj policije ne samo kroz povećanje plata, već i kroz rešavanje njihovog stambenog pitanja putem stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti, ali i kroz druge vidove nagrađivanja i podrške.

– Izuzetno mi je drago da za naš rad imamo i podršku sindikata – poručio je Ilić.

Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović i predstavnici zahvalili su Vulinu na razumevanju i radu na jačanju i poboljšanju uslova rada i materijalnog položaja pripadnika policije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here