Radio Kim
Dragiša Milović

Gradonačelnik Zvečana Dragiša Milović saopštio je da i pored ulaganja ogromnih napora od strane Srpske liste i države Srbije da se sačuva mir, očigledno je da su namere lidera kosovskih institucija, poput ministra policije Dželjalja Svečlje suprotno orijentisane.

Milović kaže da je njima potreban haos kako bi prikrili sopstvenu nesposobnost da reše osnovne probleme građana.

Zato i svakodnevno slušamo brutalne laži o svakom ko se drzne da brani kućni prag, a posebno protiv potpredsednika Radoičića, koga Svečlja ne vadi iz usta, što bi rekao naš narod, i koga predstavlja na najgori način a da za to nije dao nijedan dokaz, niti će takav dokaz ikada imati – kaže Milović, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta.

Dodaje da Svečlja u svojoj nesposobnosti da građanima na Kosovu i Metohiji obezbedi viznu liberalizaciju nudi haos i tenzije, a umesto boljih plata policajcima šalje im naredbe za dolazak na sever pod pretnjom otkazima i uz zabranu da čak i komuniciraju sa srpskim kolegama.

– A kada govorimo o zakonitosti i vladavini prava, samo da podsetimo da je na Kosovu i Metohiji jedino na svetu prećeno lekarima koji su hteli da daju vakcine, da se samo ovde hapse vozači saniteta i zaplenjuju lekovi namenjeni bolesnima – zaključio je Milović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here