Mlada imigrantkinja iz Maroka Karima El Mahrug (17), poznatija kao Rubi, koštala je premijerske funkcije jednog od najbogatijih Italijana Silvija Berluskonija. Ona je tvrdila da je plaćena 10.000 dolara kako bi na Berluskonijevim žurkama sa još 20 devojaka izvodila afrički ritualni ples bunga bunga – gola.

Sve je počelo kada je u maju 2010. godine Rubi uhapšena zbog krađe u Milanu. Poslata je u sklonište za maloletne prestupnike. Posle nekoliko sati, dok je ispitivana, Berluskoni je iz Pariza pozvao šefa policije u Milanu i zatražio njeno oslobađanje, jer je ona “rođaka egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka”. Posle nekoliko poziva Rubi je puštena, ali je tek-tada klupko političke korucije, seksi žurki i bahanalija počelo da se odmotava.

Započela je istraga “dečje prostitucije”, poznata pod imenom Rubigejt.

Mediji su izveštavali da je Berluskoni sreo Rubi preko voditeljke Nikole Mineti. Tokom istrage Rubi je tvrdila da nije imala seks sa Berluskonijem, koji je tada imao 74 godine. Tokom 2011. godine protiv Berluskonija je počela krivična istraga zbog navodnog seksa sa maloletnom prostitukom Rubi i zloupotrebe javnih fondova.

Na suđenju se Berluskoni suočio sa mogućnošću kazne do 15 godina robije. Berluskoni je juna 2013. godine proglašen krivim za plaćanje seksa maloletnim prostitutkama i zloupotrebe svoje funkcije. Osuđen je na sedam godina zatvora i zabranjeno mu je bavljenje javnim poslom doživotno. Ta je presuda kasnije oborena, a Berluskoni je u međuvremenu ostao bez premijerske funkcije.