Tanjug
Ivica Dačić

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da izborni proces još nije završen zbog različitih tužbi i ponavljanja glasanja i da će predsednik Republike zakletvu ipak podneti pred starim sazivom parlamenta, te dodao da nije bilo razgovora o tome šta će biti dalje u kadrovskim pitanjima.

Dačić je sinoć u emisiji “Hit tvit” na TV Pink, na pitanje da li mu prija osećaj da od njega može mnogo toga da zavisi kada je pitanju buduća vlada, rekao da to nije pitanje matematike.

– Mi smo već 10 godina u koaliciji sa SNS i Aleksandrom Vučićem. Prošle godine smo se dogovorili da nastavimo našu saradnju i napravili dogovor da imamo njega kao zajedničkog predsedničkog kandidata. A sad, ko će šta biti verujte ne učestvujem u tome, samo čitam po novinama, ali iz iskustva od ranije mislim da sve što se piše uglavnom se ne dešava – rekao je Dačić.

2 COMMENTS

  1. Za tebe Ivice jeste. Ti samo sabiras i oduzimas, delis i mnozis kako bi ostao na vlasti. Vecni Ivica Dacis sa koferom punih para – jel’ se secate aerodroma i afere sa kofercetom????? Eto vas tamo pa opet glasajte za iste…… srpske krvopije i lazovi. Prodali ste i Kosovo i Beograd i Srbiju.
    Samo folirate srpski narod.

  2. Не само да није математика. Као и математика, политика нема никакве везе са природним наукама. Доказ томе у прилог је чињеница да се српском политиком баве Титови пионири школовани на правном факултету у Београду. Данас сви знају да Титова наука правних закона, примењиваних на Србима, није имала ништа заједничког са законима природних наука, којих смо ми резултат.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here