Poljupci i želje za bolju 2015.

0

U ispunjenoj sali i razdraganu novogodišnu atmosferu, publika se zabavljala dobro iza ponoći. Iako su svi uživali u izabranoj muzici za sve generacije, posetioci nisu skrivali da su bili posebno obradovani prisustvom Sneki. 

Pevači su dobro zagrejali zemljake, a nakon bogate večere i dobre kapljice, svi su bili spremni da tačno u ponoć zajedno obeleže ulazak u 2015. Nakon odbrojavanja, čaša punih šampanjca ili vina, uz poljupce, zagrljaje, rukovanje, a poneki i uz upaljene prskalice, porodice i prijatelji, međusobno su razmenjivali iskrene čestitke i želje za mnogo više sreće, zdravlja, ljubavi i blagostanja u narednoj godini.

Čestitkama se pridružila i Sneki koja se obradovala zbog dobrog početka turneje i prvog održanog koncerta u Pertu.

– Svim zemljacima u Australiji želim da nam što pre dođu u goste u Srbiju, ili malo bliže u Evropu. Naravno, želim svima puno zdravlja, ljubavi, dobar posao i da budu srećni i zadovoljni u svom okruženju – rekla nam je Snežana Babić, koja je posebno pohvalila organizaciju turneje i menadžera Veljka Todorovića.

Inače, ovo nije prvi put da je Snežana Babić gostovala u Australiji.

– Uvek me ovde dočeka srdačna atmosfera, ljudi su prijatni, puno im se zahvaljujem što su odlučili da sa mnom dočekaju Novu godinu. Čitaocima "Vesti" i zaposlenima vašeg lista posebno želim sve najbolje – poručila je gošća iz otadžbine.

Nakon kraćeg predaha, da bi i mobilnim telefonima poslali poruke najbližima i lepe želje, u sali Srpskog sportskog centra nastavljeno je slavlje, koje je potrajalo do pred zoru.

Sneki i Savo su bili neumorni. Bilo je mnogih koji su poželeli da da fotografišu sa popularnom pevačicom, na šta je ona rado pristajala.

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here