Poluvreme iz snova i 4 gola Srbije: Ovako su Jović, Radonjić i Vlahović pregazili Zbornaju (VIDEO)

1
Foto: MN Press
Fudbalska reprezentacija Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje večeras Rusiju, a posle prvih 45 minuta viđen je pravi spektakl i 4 gola u mreži gostiju.

Ovakva igra Srbije sigurno je iznenadila sve, a posebno navijače, koji su samo nedelju dana ranije gledali potpuno bledo izdanje fudbalera u utakmici sa Škotskom. Posle ovakve igre sigurno ostaje još veći žal jer nije izboren plasman na Evrospko prvenstvo.

Radonjić, pa Jović dva puta, kao i Vlahović pogađali su tokom prvih 45 minuta.

Prvo je Radonjić načeo protivnika, prošao pored Žirkova i uputio odličan udarac ka golu Rusije. Lopta se odbila od jednog igrača gostiju i završila u mreži.

Potom, u 25. minutu, odličnu akciju izveli su reprezentativci Srbije! Prvo je Mladenović sa leve strane centrirao, usledilo je odlično kombinovanje i novi centaršut koji je Jović iskoristio i zatresao mrežu! Sjajna igra Srbije protiv favorizovane Rusije.

U nastavku, u igru je ušao Vlahović, kao treći napadač, i postigao svoj prvenac. Posle šuta Jovića, lopta se odbila, a na nju je naleteo Vlahović koji postiže gol za Srbiju. Odlična igra Orlova koji sa tri napadača igraju bez greške!

Pred sam kraj poluvremena, u 44. minutu, Jović je ponovo zatresao mrežu. Ponovo je Mladenović sa leve strane centrirao, a Jović bio na pravom mestu.

 

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here