Pomaže Bog, redakcijo!

0

Nisu ga zaboravili: Darko Milić
 

Novi prilog od 300 AUD za Sofiju poslali su: Milojka i Rade Draganić; Milica, Dušan i Jelena Vasilić, Jovo i Biljana Stojanović iz Adelejda kao i stalna donatorka Vera Aćimović iz Šafhauzena koja je priložila 200 evra, 100 za Sofiju, a 100 za poklon paketiće nezbrinutoj deci. O ostalim donatorima koji su uplatili porodici Šušić sredstva na njihov račun u Crnoj Gori, pisaćemo opširnije u narednim brojevima "Vesti".
 

Iz Melburna je takođe stigao prilog studenta Novice Klačara od kojih je 150 AUD namenio deci porodice Stojiljković iz Berivojštice za kupovinu koza i 100 AUD za Darka Milića, dečaka iz planinskog sela Roždace kod Vranja, čijoj porodici su čitaoci "Vesti"

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

svojevremeno kupili tele. Iako je ova akcija "Vesti" završena, naši reporteri će ponovo posetiti dečaka da vide kako danas živi i da mu uruče donaciju iz Australije.

Kao i svakog meseca, s neverovatnom tačnošću, nepoznati darodavac iz Nemačke šalje uvek isti iznos za ljude u nevolji : 55 evra za Ranka Majstorovića, starinu iz Omarske kod Prijedora koji je nedavno operisao i žučnu kesu, a sada se polako oporavlja, i 55 evra za Dejana Miloševića, bivšeg ratnog dobrovoljca iz Vranja, danas teškog invalida.

 

Pri tome, ovaj humani čovek ne zaboravlja da pozdravi i novinare "Vesti", uvek istim pozdravom: "Pomaže Bog, redakcijo! Kako ste, jeste li dobro? Pozdravite moje štićenike a vas neka Bog čuva…". Hvala nepoznatom, neka i njega Bog čuva.

 

Dar iz Ciriha

Naša stalna anonimna donatorka iz Švajcarske, gospođa Goga iz Ciriha, poslala je 600 evra u beogradsko dopisništvo "Vesti" za štićenike Humanitarnog mosta, a svoju pomoć je ovako raspodelila: po 150 evra porodici Predraga Iličića i Ivane Pantić iz Jagodine, Jeleni i Slobodanu Pešiću, takođe iz Jagodine, Svetlani i Aleksandru Dimitrijeviću iz Paraćina i Tatjani Jovanov iz Zrenjanina. Darodavka iz Ciriha priprema i poklon-paket za porodicu Biljane Trninić i Bojana Ibrića iz Popovca kod Paraćina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here