Pomirenje Brene i Zahara?

0

 Decenijama traje: Lepa Brena
 

"Što se mene tiče, voleo bih ponovo da komponujem pesme za Brenu. Biće tu, verovatno, još autora, ali smatram da nas dvoje imamo energiju i mogućnost da to uradimo na najbolji način. Njene najveće hitove komponovao je Milutin Popović Zahar, ali sve zavisi kakve pesme želi Brena", rekao je Saša Popović, direktor "Granda" za beogradske medije.

"Razgovarao sam o ovome sa Popovićem i hvala mu što me je pozvao. Ali, očekujem Brenin poziv i ukoliko bi me ona pozvala, pristao bih da obnovimo saradnju. Ona je popularnost stekla s mojim pesmama, ali ne želim nikome da se nudim i "udvaram", kaže za "Vesti" Milutin Popović Zahar.

On smatra da je Brena sa poslednjim albumom "Uđi slobodno", napravila grešku, jer pesme previše liče na Cecine hitove, a ona sebi to ne bi trebalo da dozvoli.

"Ispalo je da Brena reklamira pevačicu koja je manja zvezda od nje. Obe su dobre, ali svaka ima svoj stil koji treba da bude prepoznatljiv. Ukoliko bih obnovio saradnju sa Brenom, pesme bi bile primerene njoj i tačno znam kakve numere joj danas trebaju."

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here