Emilio de Leo preneo utiske svog trenera, koji se na opšte iznenađenje, iako se leči od leukemije, pojavio na meču prvog kola italijanskog prvenstva protiv Verone na njenom stadionu (1:1).

Siniša Mihajlović (50) primio je aplauze 15.000 gledalaca na “Bentegodiju”, koji su mu odali priznanje za prskosnu istrajnost u borbi s iznenadnom bolešću. Bolonjin trener je i sebi dokazao da je njegova najveća ljubav, a to je fudbal, najdelotvorniji lek.

Gosti su poveli iz penala u 15. minutu. Zbog prekršaja za najstrožu kaznu isključen je igrač domaćina.

Darko Lazović u prodoru na meču s Bolonjom

U 37. minutu Verona je izjednačila golom baš u Mihajlovićevom stilu. Levica Portugalca Migela Veloza, koji je došao u ovom prelaznom roku iz Đenove, kao i Darko Lazović (obojica odigrali ceo meč), bila je neuhvatljiva poljskom golmanu Lukašu Skorupskom.

– Krenuli smo onako kako smo i želeli, pre svega da bismo odbradovali našeg trenera, jer je on to i zaslužio. Mister je ipak otišao posle utakmice pomalo razočaran. Nedostajalo nam je više borbenog duha, inicijativa s igračem više u polju, drskost na terenu… To su bile Mihajlovićeve zamerke – referisao je De Leo.

Stariji navijač Bolonje na “Bentegodiju” u dresu s porukom “Mi smo jedan”, koji je klub pustio u prodaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here