Pomozite našem sinu!

0
Teška bolest: Miloš Knežević sa roditeljima

Nemački doktori odmah su reagovali i bez odlaganja pristupili prvom zahvatu. Tako je osamnaestogodišnji Miloš Knežević iz Prigrevice kod Apatina nedavno operisan u minhenskoj klinici Groshadern gde mu je čuveni neurohirurg svetskog glasa, prof. dr Jerg-Kristian Ton, odstranio tumor na kičmi. Dok se mladić oporavlja i priprema za dalju terapiju, njegov otac Boris svakodnevno je uz sina i uz brigu za njegovo zdravlje, pita se kako da podmiri troškove lečenja.

– Miloš je u mađarskom gradu Pečuju u maju 2013. godine operisan od tumora u glavi. Posle toga sve je bilo uredno, išao je u školu, igrao je odbojku, da bi mu posle nekog vremena počelo biti loše. U Klinici za dečju hirurgiju u Novom Sadu je bio na pregledima i skoro sedam meseci nije uspostavljena tačna dijagnoza bolesti. Očito smo izgubili dragoceno vreme, jer smo tek dolaskom u Minhen, saznali da mu se na kičmi pojavio tumor, ali i da ima tumor i na mozgu. Zahvaljujući velikom razumevanju i pomoći minhenskih lekara moj sin je u klinici Groshadern operisan i odstranjen mu je tumor na kičmi. Sada Miloša očekuje proces terapije a posle toga trebalo bi da operiše i tumor na mozgu – kaže zabrinuti otac Boris Knežević.

Za dosadašnje lečenje sina, Kneževići su potrošili više od 30.000 evra. Podizali su kredite, pozajmljivali pare, prikupljana je i pomoć, ali za lečenje u Minhenu nemaju novaca. Iako su u klinici Groshadern napravili vrlo povoljnu cenu za Milošev osmodnevni boravak, operaciju i terapiju i stalni boravak majke s njim, ni to Kneževići ne mogu da plate.

– Dobili smo račun na 8.200 evra za dosadašnje lečenje i operaciju, ali mi nemamo taj novac. Pokušali smo da nešto prikupimo, ali to ne ide jednostavno ni brzo, a mi smo u situaciji da račun treba izmiriti i pripremiti sredstva za sledeću operaciju i terapiju. Zemljaci Dejan Vujičić i njegova supruga iz Minhena pokušavaju nam pomoći i na tome smo im zahvalni, ali za sada još nismo obezbedili ni manji deo novaca za plaćanje računa od 8.200 evra. Zato molimo ljude dobre volje da nam pomognu da izlečimo našeg Miloša i da nastavi normalan život – kaže Boris Knežević. O tome da bi naredna operacija, ovoga puta, tumora na mozgu mogla da košta i do 40.000 evra otac Boris ne može ni da govori, jer više ništa nije pod njihovom kontrolom. Sem želje da pomognu svom detetu.

Kontakt adresa

Za sve informacije o lečenju Miloša Kneževića i eventualnoj novčanoj pomoći čitaocima je na raspolaganju njegov otac Boris čiji je telefon u Nemačkoj: 0049 157-7309 – 6157, a mejl adresa: knezevic.milos.nadja@gmail.com.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here