Prevelika pompa i bespotrena negativna konotacija data je tenku postavljenom ispred Zvezdinog stadiona, tvrdi generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

On je izneo primer i da tenk postoji ispred stadiona moskovskog CSKA, kao i topovi na Arsenalovom Emirejtsu u Londonu, pa niko ne pravi problem.

– Velika se pompa podigla, posebno kod onih koju su negativno pisali. Ne znam kakva je razlika između topa i tenka – aludirao je Terzić na stadion na kome je Zvezda gostovala pre nepune dve godine.

Prema njegovim rečima, ne vidi zbog čega bi nekome smetali i šlemovi na igračima, odnosno celokupno slavlje na transporteru.

Kome smetaju tenk i transporter i šlemovi? Dobio sam pre par dana informaciju da se ponovo uvodi obavezni vojni rok i treba svi da stavimo šlemove, da se vozimo u tenkovima i transporterima, neka se spremaju.

Kao zamenu teza vidi navode da se “vraćaju devedesete” zbog jednog trasportera i izneo još jedan primer da je u SAD demokratija, pa se ulaže 600 milijardi dolara za vojni budžet.

Kako je naglasio, čuo se sa ljudima iz UEFA i otkrio da oni ne pridaju nikakvu važnost tenku.

Navijači su ga doneli, u principu pripada njima i napravuli su mali Gazimestan, nama ne smeta. To je simbol borbenog duha i nije van fer pleja – zaključio je on.

1 COMMENT

  1. Војну технику треба поставити по свим трговима у Београду, да се народ самоиницијативно упознаје са наоружањем Србије. Ако народ бежи од свог наоружања, сачувај Боже, шта бити ако се сретнемо са непријатељским , тенковима?
    https://www.youtube.com/watch?v=j_rpMYTu7ZY

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here