Instagram
Krstinja Todorović

Krstinja Todorović, finalistkinja prošle sezone “Zvezda Granda”, koja je imala 142 kilograma, zahvaljujući operaciji želuca smršala je čak na 83 kilograma, a uskoro ide na još jednu operaciju – zatezanja kože.

– Još malo je ostalo do tog finalnog rezultata. Očekujem da posle Nove godine odradim i operaciju zatezanja kože – rekla je Krstinja, što će finansirati Saša Popović, kao što je i obećao, kako bi se mlada Crnogorka što pre pojavila u miniću.

Spot i pesmu još uvek nije uradila poput većine njenih kolega iz takmičenja, te Krstinja odgovara na pitanje da li se plaši da će ostati po strani jer još nije iskoristila svojih ”5 minuta slave”.

– Uvek te tera na razmišljanje šta će biti kada dođe neko nov i interesantan, da li ćeš otići u zaborav, ali pesmu treba snimiti u pravo vreme i pravu pesmu a ne bilo šta. Ja mislim da će pravo vreme doći u trenutku kada ja budem 100% zadovoljna osobom, nadam se vrlo brzo i da će pesma biti pravo osveženje- otkrila je zvezda ”Granda” u “Grand magazinu”, koja je trenutno jedna od najtraženijih pevačica u Crnoj Gori.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime