Danas, u 21. veku zahvaljujući modnoj industriji, dame ne moraju po svaku cenu da idu pod nož i ugrade silikone. Kreatori donjeg veša pripadnicama nežnijeg pola ponudili su sijaset brushaltera raznoraznih oblika koji mogu da naprave poprsje iz snova.

Najpopularniji su takozvani puš-ap brusevi. Oni imaju uobičajene korpe i imaju moć da podignu i uvećaju izgled poprsja ponekad i za dva broja. Sve popularniji su i brushalteri bez bretela. Oni se kopčaju na leđima i dizajnirani su da pruže potporu kad žena mora da obuče haljinu bez bretela ili top majicu. Devojke koje ne vole postavljene bruseve i ne smetaju im male grudi sve češće kupuju one specijalno kreirane od rastegljivih materijala koji podsećaju na kratke top majice. Njih stilizuju uz sakoe i pantalone.

Dame kojima je majka priroda podarila bujno poprsije u prošlosti su mučile muku s kupovinom brushaltera. U šali se kaže da su pojedine lepotice morale da sašiju brus od cirade ili šatorskog krila. Danas u ponudi imaju takozvane minimizirajuće bruseve. Oni imaju korpe, ali i deo najčešće od čipke koji vezuje korpe. Ovakvi brushalteri koji pružaju potporu i istovremeno “skrivaju” grudi tako da deluju nekad i do dve veličine manje.

Damama jačeg poprsja dragi su i svileni ili pamučni brusevi bez ikakve postave. Ipak, ovakvi modeli rezervisani su za mlađe lepotice sa čijim grudima se gravitacija još uvek nije poigrala.

Top majice

Brushalteri bez kojih većina žena ne može da zamisli život danas su takozvani sportski brusevi. Oni su napravljeni da izgledaju kao top majica sa bretelama i služe za odlazak na trening. Imaju snagu da drže grudi na mestu, a opet nisu neugodni za nošenje.

Kopčanje spreda

Kako se moda menja iz dana u dan, tako se menja i izgled donjeg veša. Brushalteri koji danas spasavaju žene su oni koji se kopčaju spreda. Imaju veliki razmak između korpi i nemaju bretele. Služe da obuzdaju grudi kad žena nosi veoma dekoltirane haljine ili bluze koje su u trendu.