Popularne destinacije za seks turizam

0

U seks turizmu uživaju i žene, pa se primećuje da Amerikanke najviše idu na Jamajku, a

Na Tajlandu je zanimljiva zabava

Evropljanke u Tunis.

 

1. BANGKOK, TAJLAND

Vagina svira trubu

Tajland je obično prva asocijacija za seks turizam. Oko 16 miliona turista godišnje poseti zemlju, najviše uživajući u svakolikom seksu, a Tajland od seks turizma zaradi 4,3 milijarde dolara godišnje.

Po barovima konobarice su ujedno i prostitutke i plesačice. Ukoliko gost poželi da je pobliže upozna, prvo plati "taksu" baru u kojem radi, a potom i njoj za uslugu.

Bangkok ima i čuveni Patpong, kvart sa nanizanim seksualnim klubovima ispred kojih sede gomile devojaka sa brojem na odeći i jednim svodnikom.

Ping-pong pusi je najpoznatija atrakcija, neka vrsta seksualnog cirkusa, gde se može videti rafalno izbacivanje ping-pong loptica iz vagine, paljba banana iz iste, sviranje trube i pušenje cigarete na vaginu.

2. MANILA, FILIPINI

Devojčica za pregršt evra

Prostitucija na Filipinima je protivzakonita, ali se procenjuje da prijateljica noći ima pola miliona. Seksualne usluge nude se u javnim kućama, barovima, karaoke klubovima, salonima za masažu, na ulici. Na Filipinima je u prostituciji i 60.000 dece. Poznavaoci prilika kažu da su devojke sve mlađe, a njihove mušterije sve starije. Svaka treća prostitutka izdržava muža ili braću i sestre.

Mnogo je Japanaca, Korejaca, Tajvanaca, Kineza koji dolaze zbog igara na sreću i da kupuju devojke. Sat vremena seksa košta četiri-pet evra. Sajberseks je, takođe, veliki biznis na Filipinima, pa sve češće roditelji slikaju svoju decu golu ili snimaju seksi šou za pare, posebno u delovima  gde nema turista, pa se seksualne usluge nude internetom.

3. KARSON SITI, NEVADA

Prostitutke na farmi

Nevada je jedina američka savezna država u kojoj je prostitucija legalizovana, ali ni tamo u gradovima kao što su Las Vegas i Rino, već samo u javnim kućama izvan urbanih centara. Stoga su mnoge farme pretvorene u bordele koji se prostiru na desetine hektara.

Najpoznatiji su Bani ranč i Ljubavni ranč, koji na internetu nude čak i kupone sa popustom na seksualne usluge. Bani ranč se reklamirao preko šou programa Nađite mom dedi nešto za krevet, gde su srećni starci dobijali mogućnost da osvoje nagradu – noć sa prostitutkama. Ove specijalizovane "farme" seksa nude saune, džakuzi, specijalne stolice za seks i masaže koje potpiruju seksualne fantazije. Usluge prostitutki najviše koriste sredovečni, oženjeni belci iz srednje klase.

4. KVINSLEND, AUSTRALIJA

Groblje i javne kuće

Australijska država Kvinslend prva je u Australiji legalizovala bordele i ima ih ogroman broja, a prostitucija je glavni biznis. Da se javne kuće nalaze na svakom koraku, potvrđuje i sudska presuda u gradu Ipsviču iz 2006. godine da javne kuće i groblja ne idu jedno uz drugo i moraju biti udaljeni najmanje 200 metara.

Zabava za odrasle

Presuda je doneta na inicijativu lokalnih vlasti koje su tražile da se odredi ekskluzivna zona od 200 metara oko groblja u kojoj se ne mogu nalaziti javne kuće. Gradonačelnik Ipsviča Pol Pisasejl izjavio je tim povodom da je "poslednja stvar koju neko želi duhovna služba uz bordel u komšiluku"

5. VIKTORIJA, AUSTRALIJA

Talenat na zadnjici

Bordeli i posebne agencije za eskort su u Viktoriji legalni, pa je tu otvoreno 95 javnih kuća s licencom i više od 2.000 manjih seks preduzeća.

U prestonici Melburnu javne kuće iz lanca Australijska zabava za odrasle nude povodom nedelje starih popust za sve penzionere starije od 60 godina. Starijim sugrađanima se nudi popust od pet do 10 dolara, u zavisnosti od vrste usluge. Direktor asocijacije Eros tvrdi da se u nekim bordelima od kandidatkinja traže specijalni talenti. A vlasnici bordela proučavaju šta voli klijentela, pa su otkrili da viša srednja klasa iz Engleske voli pljeskanje po zadnjici i ostalim delovima tela.

6. AMSTERDAM, HOLANDIJA

Žene umesto zavesa

Amsterdam je najčuvenija evropska destinacija seksa. Crveni kvart je četvrt crvenih svetiljki, gde prodavačice ljubavi na svoje stranke čekaju u izlozima i kafe šopovima. Svuda su veliki prozori, a umesto zavesa polugole žene. Nakon što mušterija uđe, devojka ugovara posao i navlači zavesu. Klasična usluga je 50 evra za 15 minuta.

Prostitutka je zakupac, ona iznajmljuje prozor i radni prostor na dan ili pola dana. Za radni prostor plaća od 100 do 150 evra, a uspešne prostitutke koje imaju dosta posla, naprave dnevni pazar i do 600 evra. U Amsterdamu postoji više od 100 bordela s licencom, a otvorena kupovina seksualnih usluga u Holandiji je počela još 1815.

7. CIRIH, ŠVAJCARSKA
Garaže za seks

Švajcarski bordeli s licencom važe za najdiskretnije na svetu. U Švajcarskoj je prostitucija legalizovana 1942. godine, a Cirih je jedan od najznačajnijih centara legalne
prostitucije u Evropi.

Prošlog leta vlasti su uvele u ponudu garaže kao bordel na otvorenom, a zovu ih seks boks. Upotreba garaže za seks u automobilu plaća se 40 franaka na godišnjem nivou i pet franaka po upotrebi.

Vlast je uvela i saobraćajne znake koji upućuju na ove garaže. Jedan od njih je prostitutka koja se naginje prema prozoru automobila. U ovaj seksualni projekat Švajcarska je uložila 1,7 miliona evra, a građani su ga izglasali na referendumu.

8. MIKONOS, GRČKA

Središte razvrata

Grčko ostrvo Mikonos mnogi nazivaju središtem razvrata na kojem je sve dozvoljeno, a najpopularnije je među homoseksualcima. Kupači se na plažama ponašaju potpuno slobodno ili su potpuno nagi. Ovo malo egejsko ostrvo postalo je poznato po toleranciji i burnom noćnom životu koje je nudilo homoseksualcima 60-ih godina prošlog veka. U Grčkoj je homoseksualizam legalizovan 1951, a muška prostitucija 2006. Mikonos je čuven po noćnom provodu i ludim žurkama do jutra.

9. PRAG, ČEŠKA

Striptizete za firme

U Pragu je prostitucija prilično raširena iako su bordeli ilegalni. Seksualne usluge se najviše nude u oglasima, a procenjuje se da u gradu radi oko 10.000 prostitutki. Obično ordiniraju po noćnim klubovima, salonima za erotsku masažu ili rade u sopstvenom stanu. Najbrojnije mušterije su Nemci i Englezi, a sve češće firme iz Nemačke i Italije iznajmljuju striptizete.

Turističke agencije nude za vikend specijalizovane aranžmane za "seksi i pijani Prag" jer svaki deseti strani gost dolazi u Prag zbog noćnih dama i pića.

10. TORONTO, KANADA

Afera na internetu

Vrhovni sud u Kanadi prošle godine je ukinuo sve delove zakona koji su zabranjivali bordele i bavljenje prostitucijom, kao i traženje klijenata na javnim mestima. Prostitucija je doživela pravi procvat na internetu. Kanadski portal Ešli Medison radi već 12 godina pod sloganom "Život je kratak. Imajte aferu". Sada posluje u 24 zemlje i ima 17 miliona korisnika samo u SAD i šest miliona u Kanadi. Na sajtu je sve dozvoljeno, od golih grudi do sajber seksa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here