Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
Iskoristite popuste na osiguranje tokom Sajma autobila

Brinući o bezbednosti svojih osiguranika, Kompanija “Dunav osiguranje” je u sklopu ovogodišnjeg učešća na Beogradskom sajmu automobila pripremila posebne pogodnosti za sve koji tokom trajanja manifestacije odluče da osiguraju svoje vozilo nekom od polisa osiguranja.

Uz posedovanje auto-kasko polise, svako vozilo može biti zaštićeno od nezgoda nastalih u saobraćaju, a svi koji tokom trajanja sajamske akcije zaključe ovu polisu mogu ostvariti popust od 15% na visinu premije. Za osiguranje od auto-nezgoda ili za pomoć na putu, tu je popust od 30%, a u slučaju da se objedine ova dva osiguranja, popust iznosi čak 50%.

Pored popusta, Kompanija “Dunav” je pripremila i poklon vaučere u iznosu od 4.000 dinara uz kupovinu polise auto-kaska, koji se mogu iskoristiti u okviru široke mreže “Dunav auta”. Na više od 70 lokacija, vaučeri se mogu iskoristiti za potrebe tehničkog pregleda, zamenu guma ili obnavljanje auto-kozmetike.

Za više detalja, zainteresovani mogu posetiti štand Kompanije “Dunav osiguranje” ili pozvati besplatan broj telefona Kontakt centra (0800 386 286, samo za pozive iz Srbije) kako bi se informisali o detaljima ponude.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here