Poraz Radničkog u Podgorici

0

Sa ta dva boda Budućnost se probila do trećeg mesta u regionalnom takmičenu, dok je Radnički sa učinkom od sedam pobeda i deset poraza ostao na desetoj poziciji.

 

Budućnost je opravdala ulogu favorita i bez većih problema stigla do 11. pobede u NLB ligi, koja je ostavja u trci za plasman u plej of i Evrokup, dok Radnički ovim, na neki način planiranim porazom, nije pokvario plasman na tabeli.

Domaćini su već u prvoj četvrtini stekli prednost od devet koševa i ispostavilo se da im je to bilo dovoljno za pobedu. U nastavku utakmice Budućnost je tek povremeno povećavala tu razliku, ali bi potom smanjivala tempo.

 

U poslednjoj četvrtini malobrojni gledaoci u "Morači" videli su seriju grešaka i promašaja igrača oba tima i na kraju je sve završeno zasluženom pobedom Podgoričana.

 

U narednom kolu Radnički će u subotu 23 januara u Kragujevcu igrati protiv Crvene zvezde, koju je pobedio u prvom meču u Beogradu. 

 

Utakmica je odigrana u hali "Morača" pred oko 1.000 gledalaca, a sudili su Obradović, Zurapović i Jovanić (svi iz BiH).
Budućnost: Gordić 5, Popović 8, Simonović 20, Otašević 6, Dragićević 5, Vitkovac 14, Šehović 12, Barović, Ljubičić, Maraš 9.
Radnički: Aleksić 3, Milosavljević 18, Vuksanović 17, Mijatović 2, Urazmanov, Pantić 7, Čakarević 14, Šepa, Veljović, Kotiševski 2, Kljajević 4, Brkić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here