Printscreen: Youtube
Igor i Severina Kojić

Porodična idila u domu Dragana Kojića Kebe i njegove snajke Severine po svemu sudeći odavno više ne postoji. Pevač, njegova supruga Olja i njihova naslednica Nataša blokirali su pevačicu na Instagramu.

Iako su sve jače glasine da Seve i Igor više ne žive zajedno i da su prekinuli svaki kontakt, njih dvoje se i dalje prate na društvenim mrežama, ali ne postavljaju zajedničke fotografije niti jedno drugom stavljaju stikere, niti lajkove objave. Netrpeljivost, kako saznajemo u ovoj zajednici vlada već izvesno vreme. Sve je počelo u junu mesecu kada je Igor na Instagramu optužio medije ali i bivšeg vrerenika svoje žene Milana Popovića za probleme u njegovom braku sa Severinom.

– Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate – napisao je Igor, aludirajući na spekulacije da se razvode. Međutim, Severina je tada spomenula svekra i svekrvu:

– Pokrovitelji su Olja i Dragan – napisala je ona i dodala: – Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan. Nakon toga Keba i Olja su sa svojih profila obrisali i neke objave na kojima je bila Severina, a mnogi su zakljucili da je to, navodno, njihov odgovor na celu situaciju. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa porodicom Kojić, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here