Fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović nalazi se na listi želja portugalskog Sportinga iz Lisabona.

Prema nedavnim najavama Zvezdana Terzića, pojedini mladi igrači među kojima su Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Srđan Gavrić mogli bi da napuste Crvenu zvezdu zarad finansijske dobrobiti kluba.

Informer je danas objavio da je Sporting iz Lisabona ponudio 4 miliona evra za mladog reprezentativca Srbije, ali da na Marakani nisu prihvatili tu ponudu jer žele više.

– Sporting je spreman da plati četiri miliona evra, a to nije dovoljno. Igrača kakav je Petrović ne bismo dali za manje od pet miliona evra i 15 odsto od naredne prodaje. Ubeđeni smo da će biti jačih ponuda. Uostalom, imamo još mladih igrača koji su interesantni velikim evropskim klubovima. Nećemo sve prodati, uprkos krizi – rekao je Terzić za Informer.

Kako postoji mnoštvo zainteresovanih klubova, Crvena zvezda smatra da Petrović vredi i više, te će pregovarati i sa drugima.

Petrović je postao deo prvog timavZvezde prošle sezone, dok ove ima mnogo ozbiljniju ulogu i standardan je prvotimac odigravši 24 utakmice u svim takmičenjima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here