Proslavljeni jugoslovenski reprezentativac, jedna od Realovih legendi, nedavno je kritikovao najboljeg velškog igrača, koji u ovoj sezoni nije u prvom planu u „kraljevskom klubu“ i gotovo se svakodnevno govori o njegovom odlasku. 

Predrag Mijatović kao slavni as kome je Real na srcu zbog igračkih dostignuća u madridskom velikanu neretko komentariše stanje na „Bernabeuu“. Nedavno je, govoreći o Geretu Bejlu (30), koji je u „kraljevskom klubu“ od 2013, ocenio da je njemu najpreči Vels pa golf (zaista je strastveni ljubitelj tog sporta), a tek onda Madrid tj. Real.

Bejl je poslednji put obukao Realov dres još 5. oktobra u meču španske lige s Granadom u Madridu (4:2). Zamenjen je zbog povrede u 83. minutu.

Nedugo zatim, u oktobarskim terminima za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020, odigrao je oba meča u reprezentaciji, protiv Slovačke u Trnavi (1:1) i s Hrvatskom u Kardifu (1:1), kada je bio i strelac. Kapitensku traku je poneo i u subotu. Vels je u Bakuu savladao Azerbejdžan s 2:0.

Posle utakmice velški reprezentativci su otišli do tribine da se zahvale na podršci navijačima koji su prevalili toliki put, a oni su zapevali: „Vels, golf, Madrid“, stavljajući i tako na znanje, u kontekstu Mijatovićevog mišljenja, da su uz svoju zvezdu. Napravili su čak i zastavu o tome.

Vels u utorak dočekuje Mađarsku u poslednjem kolu. Samo ga pobeda vodi na „Evro 2020“, u suprotnom gosti će se pridružiti Hrvatima iz te grupe. Pre tri godine u Francuskoj Vels ne samo da je debitovao nego je dogurao do polufinala. Mađarska je bila učesnik prvi put posle 44 godine.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime