Pošiljka za Banjaluku

0

Vredne ruke volontera
 

Sve je spremno za tranSPORT, preko 20 tona pomoći u kojoj je hrana, voda, higijenski materijali, dečja hrana , odeća. Iz minute u minutu stizali su automobili iz udaljenosti i po 60 kilometara i ostavljali brojne pakete namenjene poplavljenom starom zavičaju.

U parohijskom domu, dortmundskog hrama, bili su Dragan Ivašković, Nenad Borovac, Mirjana Vujanić i mnogi drugi. Odradili su divovski deo posla i profesionalno spakovana pomoć čeka da stigne šleper.

 

Sve treba spakovati
 

Ovoj akciji pridružila su se brojna udruženja i pojedinci a posebno treba istaći CO Svetog Save Diseldorf i tamošnji KUD Moravac. Dug bi bio spisak dobrotvora koji su učestvovali u divovskoj akciji dortmundske "Srbije", i brojnih udruženja i pojedinaca. O njima svima u jednom od sledećih brojeva "Vesti".

– Pripremljena pomoć biće u koordinaciji sa predstavništvom Republike Srpske u Štutgartu upućena u Banjaluku a dobrotvori se neće zaustavljati – rekoše nam prota dortmundski, Đorđe Trajković i Dragan Ivašković.

 

Pritisla muka

Mnogi su i sami iz poplavljenog područja u Šamcu, kao Zorica i Stevo Tripunović. Muka pritisla, rade i šute a zašto, ne treba posebno naglašavati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here