PRINTSCREEN
Aleksandra Ristanovic

Pravi bum na folk sceni napravila je prva sezona “Zvezda Granda”. Mnogi od učesnika ovog takmičenja su napravili velike karijere, ali bilo je i onih koji su nestali i danas ih se retko ko seća. Jedna od njih je i Aleksandra Ristanović.

Aleksandra je, pored Tanje Savić i Slavice Ćukteraš ostala upamćena po specifičnom glasu, nije pevala komercijalnu muziku, koja je tada bila popularnija, te mnogi smatraju da zbog toga nije napravila veliku karijeru, ali i da su joj ove dve koleginice “ukrale” slavu.

Ona se pristetila svog učešća u prvoj sezoni “Zvezda Granda” koja je emitovana još pre 17 godina. Aleksandra je iskreno i bez dlake na jeziku prokomentarisala tadašnje učesnike, od kojih je posebno izdvojila dva sada već jako popularna pevača.

“Tanja Savić i Darko Lazić, ali da se ne uvrede ostali, zaista svako ko je prošao, uspeo je nešto da napravi”, rekla je Aleksandra.

Aleksandra Ristanović
FOTO: PRINTSCREEN/ZVEZDE GRANDA

Ristanovićeva je potom otkrila ko su joj uzori na domaćoj javnoj sceni.

“To su Sneža Đurišić i Brena. Brena je bila svima uzor, da budeš lep kao Brena. I naravno Snežana Đurišić je prelepa žena i više mi je prijao njen melos za pevanje. Negde sam videla sebe kao pojavu Snežane Đurišić, od kulture do oblačenja, pevanja…”, ispričala je ona u emisiji “Grand magazin”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime