Superstar tv
Nastavak serije "Složna braća – Next Đeneration" samo na MTEL TV-u!

Serija koja je osvojila srca publike, i uz koju su odrasle mnoge generacije, konačno dobija svoj nastavak!

Serija “Složna braća” prvi put se emitovala davne 1995. godine i bavila se odnosima zaraćenih naroda u regionu u jednom malom mestu na prostoru “ničije zemlje” pod kontrolom UN-a, na kojem se nalazila kafana “Složna braća” otvorena za sve ljude.

Posle 22 godine serija konačno dobija svoj nastavak i to na kanalu Superstar TV. Svi MTEL TV korisnici imaće priliku da od 4. januara uživaju u novih dvanaest epizoda u trajanju od po pedeset minuta.

Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko-satiričnu grotesku u kojem dominira komedija zabune i u kome se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio-psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.

Scenario potpisuju dr Nele Karajlić i Srđan Janković, a reditelj serijala je Milorad Milinković. U glavnim ulogama pojavljuju se naši vrhunski glumci: Nataša Ninković (Vikica Ćošković), Andrija Kuzmanović (Gile), Marko Gvero (Kemal Halimić Kemo), Rale Milenković (Brđanin) , Nenad Okanović (Bomba), Nikola Pejaković (Čorba), Ljubiša Savanović (Dinko Oblo), Zoran Cvijanović (Slovenac), Milan Kovačević (Đani), Darko Ostojić (Nana) i Miljan Prljeta, uz nove zvezde Maju Čampar (konobarica Radica) i Amara Ćorovića (Mirsad Halimić Mili).

Publika će prvi put imati priliku da vidi kako se pred kamerama u ulozi glumice snalazi i popularna pevačica Goca Tržan, koja će kao i mnoge poznate ličnosti iz sveta kulture i sporta biti specijalni gost.

Prva epizoda emituje se večeras (4. januar) u 21 čas, a sve naredne epizode biće emitovane od ponedeljka do četvrtka u isto vreme na kanalu Superstar TV koji svi naši ljudi u inostranstvu mogu da gledaju u okviru svih MTEL TV paketa.

2 COMMENTS

  1. Realno ne moze biti kao stara ekipa, ali ipak se nazire u pojedinim scenama onaj stari iskreni humor,koji samo mi razumijemo i niko vise pored nas

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here