Youtube/RTV Pink Official
Kija Kockar

Pevačica Kristina Kija Kockar se pohvalila svojim pratiocima na društvenim mrežama da će se oprobati kao glumica i zaigrati u jednom filmu.

Ona će na poziv studenata Fakulteta dramskih umetnosti igrati u kratkometražnom filmu, a njen zadatak će biti da odglumi samu sebe.

– Počelo je snimanje klasnog ispitnog kratkometražnog filma “Ludnica subotnje večeri”, kao ženska verzija hit komedije “Mamurluk u Las Vegasu”, u organizaciji studenata FDU. Drago mi je što sam pozvana da učestvujem u ovakvom projektu i da glumim… sebe! Ne znam kako ću se snaći – napisla je Kija na svom Instagram profilu.

Kristina je i pre ovog projekta imala glumački angažman u predstavi “Ko ti trese trešnjicu”, gde igra Trešnjicu. Ona je istakla jednom prilikom da je bila u pregovorima i za jednu seriju, ali da je za nju pozorište izazovnije.

– Dobila sam ponudu da glumim i u jednoj seriji ali ništa nije finalizovano. Iskreno, pozorište mi je sad mnogo izazovnije, jer je sve pred publikom. Uzbuđena sam zbog celog projekta i jedva čekam da sarađujem sa Macom, Radetom i Markom – rekla je tada Kija i dodala:

– Očekujem publiku na Paliću. I da se na kraju razumemo, moj poziv je i dalje pevanje. Uskoro izbacujem i 3 nove pesme. Imam i zakazane nastupe, ali videćemo zbog pandemije kako će funkcionisati sve.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here