Posle zločina zvao rođaka da ga ubije!

0

Zločin se dogodio posle povratka Radomira Đorđevića iz lova. Ubistvu je prethodila kraća prepirka i svađa između supružnika, za koje rodbina, Dušanka Tomić, Miroslav Ristić i ostale komšije kažu da su živeli bez svađa i trzavica. Kada je pucao u ženu koja je ležala u krevetu, ubica je hicem iz lovačke puške pokušao i sebi da oduzme život.

 

– Radomir je bio izuzetno vredan, druželjubiv, miran i tih čovek. Nije bio preke naravi.Ne mogu da verujem da je ubio ženu sa kojom se gotovo nikada nije posvađao. Radomir i Branka živeli su sami u porodičnoj kući. Sin je završio Vojnu akademiju, oženio se i živi u Beogradu. Ćerka se trenutno nalazi u Nemačkoj, rekla je Dušanka Tomić.

 

Mada motivi ubistva i samoubistva zvanično nisu poznati, u selu se nagađa da je Radomir ubio suprugu i posle neočekivanog zločina digao ruku na sebe zbog finansijskih problema. Zbog ozbiljnih finansijskih problema "Simpa", Radomir Đorđević četiri meseca nije primio platu.

 

Teško su preživljavali, jer Branka nigde nije radila i primala platu. Oroz na lovačkoj puški, priča se, povukao je zbog navodnog sudskog spora sa rođenim bratom zbog imanja. Navodno, Radomir je izgubio sudski proces i mora bratu i državi da plati više od deset hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti.

 

Komšinice, poznanice, rođake i prijateljice ne mogu da prežale Branku Đorđević, o kojoj govore biranim rečima. Ubijena Branka nigde nije bila zaposlena. Ubica Radomir Đorđević je posle zločina u magnovenju pozvao rođaka Tomu. Telefonom mu je objasnio šta je uradio. Zamolio je rođaka da odmah dođe i liši ga života. Nedogu potom, rođak Toma trčeći se obreo u dvorištu i porodičnoj kući Đorđevića. Rođak ubice Đorđevića video je jeziv prizor. Nepomična Branka bila je oblivena krvlju, kao i teško povređeni zločinac, koji je još davao znake života.

 

Odmah je pozvana policija i Služba hitne medicinske pomoći. Posle hitne medicinske pomoći u vranjskom Zdravstvenom centru, teško povređeni Radomir Đorđević prevezen je u niški Klinički centar. Ubica se bavio lovom i imao je dozvolu za nošenje puške.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here